WhatsApp Image 2018-12-12 at 23.28.39.jpeg

În an centenar, sub semnul Unirii, probabil cele mai mari două cluburi de baschet din Ploiești, CSU Ploiești Basketball și CS Sevlar și-au dat mâna pentru a face din prezent o șansă mai bună pentru viitor.

Proiectul "Uniți pentru Ploiești" este despre sport și valorile sale, despre ceea ce ne leagă și ne face mai buni: munca în echipă, respect și fair-play.

Primul pas pentru a crea o forță a juniorilor care ar trebui pe viitor să conteze la nivel național și să reprezinte orașul Ploiești este unificarea generațiilor 2002, 2003 și 2004, probabil cele mai frumoase generații, cu cele mai mari șanse de a produce baschetbaliști ploieșteni care să se regăsească în Liga Națională și în loturile tricolore.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, în memoria lui Dado Arnautovic, cel care își dorea mereu să fim uniți și prieteni, susținând de fiecare dată că n-ar fi rău ca echipa CSU Asesoft să se numească Petrolul CSU Asesoft/ Asesoft Petrolul Ploiești ne-am gândit să oferim o amprentă 100% ploieșteană memorialului prin care îi cinstim memoria.

Așadar, pe data de 23 decembrie, la ora 16, toți iubitorii de baschet sunt invitați la cea de-a treia ediție a Memorialului Dado Arnautovic, pentru a comemora numele celui care a fost unul dintre cei mai renumiți antrenori ai baschetului românesc, un sârb care de foarte multe ori era mai ploiestean decât mulți dintre noi, care a luptat pentru orașul nostru, a adus nenumărate titluri, și-a făcut prieteni aici, iubind nespus România și românii.

Dado Arnautovic va fi amintit cu dragoste și va rămâne în memoria juniorilor si prin cadourile pe care le vor face organizatorii cu prilejul acestei manifestări, Moș Crăciun venind ca de fiecare dată pe ritmurile melodiei Ruska Ruska, ce deja a devenit o tradiție după primul flashmob realizat în Sala Olimpia in 2016.

Din dragoste pentru Ploiești, pentru baschet, pentru Dado și cu sentimenul sincer că doar împreună, uniți sub aceeași mare iubire - sportul -, putem reînnoda amintirile frumoase ale trecutului,construind un viitor pe fundația unui prezent bazat pe respect și prietenie, vă invităm în hora baschetului ploieștean, să dăm mână cu mână pentru copiii noștri și visele lor!


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.