954269-afis-turneu.jpg

Duminică, 16 decembrie, de la ora 14:00, în Sala Olimpia din Ploiești, Petrolul, Steaua, Dinamo și Rapid vor oferi un spectacol deosebit. Sunt deja nume importante care și-au anunțat prezența la acest turneu.

De la Steaua nu vor lipsi Martin Tudor, Mirel Rădoi, Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Adi Neaga, Vali Badea și Marian Aliuță.

Dinamo vine cu Florin Prunea, Daniel Florea, Ionuț Badea, Florin Cernat, Ionuț Lupescu, Florentin Petre, Ciprian Marica, Adi Mihalcea și Marius Niculae.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Rapid vor juca Toader, Motroc, Iencsi, Țâră, Dulca, Bolohan, Pancu sau Vali Bădoi.

Gazdele de la Petrolul au și ele cu ce se lăuda: Abăluță, Chiriță, Grama, Zmoleanu, Pura sau Cristi Vlad.

Citește articolul integral pe gsp.ro

954269-afis-turneu.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.