euro-2020-logo.jpg

Naționala de fotbal a României a început să iasă din conul de umbră în care a stat în ultimii 20 de ani. Sub comanda lui Cosmin Contra, naționala s-a schimbat fundamental și arată că se poate.

Va fi o construcție de durată, însă s-a văzut că se poate. Atitudinea este cea care a făcut diferența, restul fiind doar muncă. Nu va fi ușor, dar începem să putem spera.

Campionatul European din 2020 este cel la care România va găzdui patru meciuri. Nu avem încă stadioanele promise, așa cum era de așteptat, organizatorii fiind nevoiți să programeze toate partidele pe Arena Națională.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ceremonia de tragere la sorţi a grupelor pentru calificarea la Campionatul European din 2020 are loc la ora 13:00 la Dublin, una din cele 12 gazde ale turneului final. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Va fi de altfel o premieră în istoria turneelor finale – primul campionat european care nu e organizat de o singură ţară, ci de 12 oraşe europene. Printre ele se numără şi Bucureşti care va găzdui patru meciuri: trei din faza grupelor şi o optime de finală. Pe Arena Naţională se vor juca trei partide din cadrul Grupei C (14, 18 şi 22 iunie) şi o optime de finală (29 iunie).


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Marți, 04 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cine a câştigat Balonul de Aur 2018

Luka Modric, mijlocasul echipei Real Madrid şi căpitanul naţionalei Croaţiei, a fost declarat câştigătorul trofeului ''Balonul de Aur'', pentru cel mai bun fotbalist din lume în 2018, luni seara, la...