marius-stan-petrolul (1).jpg

Petrolul a anunțat schimbări importante la toate nivelurile, pentru obținerea promovării la finalul sezonului. Echipa ploieșteană l-ar vrea pe Marius Stan în funcția de președinte. 

Mădălin Mihalovici, factorul de decizie de la Petrolul, ar pregăti o adevărată lovitură în această iarnă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nemulțumit de rezultatele echipei și de lotul format în vară, Mihailovici ar vrea să-l aducă pe Marius Stan, în funcția de președinte la club, susțin sursele realitateasportiva.net.

Marius Stan are un CV bogat în fotbal și este unul dintre puținii care se pot lăuda cu câștigarea unui titlu cu o echipă de provincie.

Citește și Petrolul Ploiești are un nou antrenor interimar. Tavi Grigore, demis

Marius Stan a condus Oțelul Galați către singurul titlu din istoria echipei, în anul 2011.

Citește continuarea pe realitateasportiva.net


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.