fbpx

aD02MzYmemM9MSZoYXNoPWUwYTk4NjAwYzg2NzBjYjEwOGUwYWFiZWMyNzFmM2Zi.thumb.jpg

Decizia autorităților locale din Ploiești de a evacua pub-ul lui Doroftei din zona centrală nu i-a picat bine lui Doroftei, care a încercat să-și salveze afacerea. El a acționat în instanță, a recâștigat spațiul, însă barul său nu a mai primit aviz de funcționare.

Astfel, el și-a mutat business-ul într-un spațiu de lângă stadionul "Ilie Oană". În urma acestei decizii, cifrele de la "Doroftei Pub" au cunoscut o drastică prăbușire.

Citește și Leonard Doroftei a ajuns să servească la mese în pub-ul de la stadionul din Ploiești. ”Soția mea lucrează la bar”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Întrebat dacă s-a gândit să plece din țară, având în vedere problemele cu care se confruntă, Doroftei a răspuns: 

"Eu nu, dar familia da, s-a gândit. Vor să plece și trebuie să fiu alături de ei. Ei sunt familia mea și trebuie să-i susțin, să fiu lângă ei (...) Nu m-am întors acasă pentru un loc de teren care nu el al meu, e al primăriei, pentru o afecere pe care mi-au luat-o la prima strigare. Asta după ce am investit banii mei munciți, știți cum am câștigat banii, eu nu am câștigat la loto. Este o rușine pentru noi ca oameni, ca oraș, să ai un om care a răsturnat munții, care a scos lumea în stradă, și să-l arunci...nu poți să faci lucrul ăsta."

Citește articolul integral pe digisport.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg