gimnastica-csm-ploiesti.jpg

Sportivele legitimate la Clubului Sportiv Municipal Ploieşti au participat, duminică, la Cupa Dako Sport, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Competiția este inclusă în calendarul oficial al Federației Române de Gimnastică Ritmică.

Cupa Dako Sport a fost găzduită de la Sala Apollo, din București. Sportivele de la CSM Ploiești, pregătite de Simona Puiu și Liliana Băescu, au obținut 10 medalii, dintre care 5 de aur, 4 de argint și una de bronz.

„Medaliile de aur au fost obţinute de Ştefania Puiu (2006), Rebecca Mihai (2007), Antonia Nuţă (2009) la individual compus şi panglică şi Elena Murărescu (2009), cele de argint au fost cucerite de Maia Butnariu (2007), Antonia Nuţă (2009) la coardă, Elena Murărescu (2009) la individual compus şi Aldea Teodora (2010), iar medalia de bronz i-a revenit Elenei Murărescu (2009) la coardă. Clasări promiţătoare au reuşit şi Delia Stroe (2007) – locul IV, Ingrid Gavril (2007) – locul V, Alessia Croitoru (2007) locul VI şi Eva Popescu (2009) – locul IV la panglică, locul V la coardă şi locul VII la individual compus”, a anunțat CSM Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto: CSM Ploiești

cupa-diplome-medalii.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Turneul Lupilor la Sala Sporturilor Olimpia

Sala Sporturilor Olimpia va găzdui, duminică, 16 decembrie, începând cu ora 16.00, Turneul Lupilor, o competiție fotbalistică organizată de promotorul Adrian Troscenco, cu sprijinul Primăriei...