fbpx

YXNoPWQ1NzMzZDFiNDJkN2NiMDgzOTQ2M2NiNTk4MzdiMmZj.thumb.jpg

UTA Arad a remizat pe terenul Petrolului, scor 2-2, în etapa a 18-a din Liga 2, însă finalul meciului l-a făcut pe Ionuț Popa să-și iasă din minți. Antrenorul arădenilor a sărit la bătaie, iar victima a fost propriul jucător, Norbert Janos.

Atacantul de 20 de ani a ratat o ocaze mare în ultimele secunde ale meciului, moment în care, după fluierul final, Ionuț Popa nu s-a mai putut stăpâni. Potrivit spuselor sale, Janos "a mimat jocul" pe toată durata partidei, iar acest aspect l-a costat, pentru că Popa a anunțat că l-a dat deja afară de la echipă.

Citește și Petrolul Ploiești-UTA Arad 2-2. Semi-eșec pe stadionul ”Ilie Oană”

"E un jucător care zboară de la echipă imediat, din acest moment el nu mai face parte din echipă. E și un jucător-problemă, permanent. Ați văzut ce a făcut pe teren, când venea la pas și în apărare și în atac. Ați văzut și faza aia la care orice spectator dădea gol, făcea preluare și dădea la poartă.

Cred că-l omoram! Îl omoram, ce să fac? Intram la închisoare. Își bate joc de întreg grupul? Îmi crapă inima! Am dat vreo 3-4 afară pentru indolență, pentru lucruri d-astea. Nu mai pot. Sunt antrenor, dau șanse în continuare. Aici e problema, că nu a înțeles nimic. Să plece la Ferencvaros.

E greu să mă calmez... m-au oprit jucătorii, toți în vestiar. Ce dacă se uită toți? Ăsta sunt eu” , a spus Ionuț Popa, la finalul meciului Petrolul - UTA 2-2.

Detalii și VIDEO pe digisport.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg