titi-tudor.jpg

Antrenorul emerit Titi Tudor intenționează să deschidă un centru de excelență pentru box la Ploiești. Aici ar urma să fie pregătiți copii care provin din familii cu o situație financiară mai precară, dar care iubesc acest sport.

Anunțul a fost făcut, joi, în ședința Consiliului Local Ploiești, când Titi Tudor i-a rugat pe consilierii locali să fie de acord cu sprijinirea acestui proiect din punct de vedere financiar, moment în care le-a amintit că au promis și cumpărarea actualei săli de box unde s-au antrenat marii campioni.

Citește și: Povestea nespusă a boxului din Ploiești: medalii de aur, saci de box de peste 40 de ani vechime și sărăcie lucie

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am primit un acord din partea Ministerului Tineretului și Sportului. La Centrul de excență pentru box, încă nu i-am stabilit clar titulatura, ar urma să fie pregătiți 14 - 15 copii care provin din familii cu o situație materială precară și care iubesc acest sport. Am avea nevoie de o sumă de 40 - 50 de lei/zi pentru fiecare copil”, a declarat pentru Observatorulph.ro Titi Tudor, care în prezent este antrenor emerit coordonator la Secția de box a CSM Ploiești, dar și membru în Biroul Federației Române de Box. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Titi Tudor este antrenor din 1984. Printre cei care i-au fost elevi se numără Leonard Doroftei, Lucian Bute, Adrian Diaconu, dar și alți campioni ai României.

Acum, Titi Tudor se mândrește cu elevul său, Alexandru Constantin, în vârstă de 14 ani, care a devenit, în 2018, vicecampion european la juniori, în Bulgaria. 

Foto: CSM Ploiești.

VIDEO - Ședința Consiliului Local Ploiești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.