fbpx

titi-tudor.jpg

Antrenorul emerit Titi Tudor intenționează să deschidă un centru de excelență pentru box la Ploiești. Aici ar urma să fie pregătiți copii care provin din familii cu o situație financiară mai precară, dar care iubesc acest sport.

Anunțul a fost făcut, joi, în ședința Consiliului Local Ploiești, când Titi Tudor i-a rugat pe consilierii locali să fie de acord cu sprijinirea acestui proiect din punct de vedere financiar, moment în care le-a amintit că au promis și cumpărarea actualei săli de box unde s-au antrenat marii campioni.

Citește și: Povestea nespusă a boxului din Ploiești: medalii de aur, saci de box de peste 40 de ani vechime și sărăcie lucie

„Am primit un acord din partea Ministerului Tineretului și Sportului. La Centrul de excență pentru box, încă nu i-am stabilit clar titulatura, ar urma să fie pregătiți 14 - 15 copii care provin din familii cu o situație materială precară și care iubesc acest sport. Am avea nevoie de o sumă de 40 - 50 de lei/zi pentru fiecare copil”, a declarat pentru Observatorulph.ro Titi Tudor, care în prezent este antrenor emerit coordonator la Secția de box a CSM Ploiești, dar și membru în Biroul Federației Române de Box. 

Titi Tudor este antrenor din 1984. Printre cei care i-au fost elevi se numără Leonard Doroftei, Lucian Bute, Adrian Diaconu, dar și alți campioni ai României.

Acum, Titi Tudor se mândrește cu elevul său, Alexandru Constantin, în vârstă de 14 ani, care a devenit, în 2018, vicecampion european la juniori, în Bulgaria. 

Foto: CSM Ploiești.

VIDEO - Ședința Consiliului Local Ploiești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg