c2g9MTIxY2ZjZTFkNGU1NjA1OWQ5YjYxNGU3ZGMzZTE3MDg=.thumb.jpg

România a învins-o pe Muntenegru, scor 1-0, și termina grupa de Liga Națiunilor pe locul 2, cu 12 puncte. Tricolorii aveau însă nevoie de o victorie cu 2-0 pentru a prinde cea de-a treia urnă a preliminariilor clasice pentru Euro 2020.

Astfel,  România a căzut în urna a 4-a valorică pentru Euro 2020. Tragerea la sorți a grupelor preliminare a turnirului continental va avea loc pe 2 decembrie. 

Cum arată urnele pentru tragerea la sorți din 2 decembrie 2018

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Urna 1:
Elveția, Portugalia, Olanda, Anglia, Belgia, Franța, Spania, Italia, Croația, Polonia

Urna 2:
Germania, Islanda, Bosnia, Ucraina, Danemarca, Suedia, Rusia, Austria, Țara Galilor, Cehia

Urna 3:
Slovacia, Turcia, Irlanda, Irlanda de Nord, Scoția, Norvegia, Serbia, Finlanda, Bulgaria, Israel

Urna 4: 
Ungaria, România, Grecia, Albania, Muntenegru, Cipru, Slovenia, Estonia, Lituania, Georgia

Urna 5:
Macedonia, Kosovo, Belarus, Luxembourg, Armenia, Azerbaijan, Kazahstan, Moldova, Gibraltar, Insulele Feroe

Urna 6:
Letonia, Liechtenstein, Andorra, Malta, San Marino

Detalii pe gsp.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.