950308-2.jpg

România a câștigat cu Lituania în Liga Națiunilor, scor 3-0, în timp ce Serbia a bătut-o pe Muntenegru, 2-1.  După rezultatele înregistrate în grupa noastră, "tricolorii" își mai pot face calculele doar pentru locul secund.

Chiar dacă, teoretic, am mai putea câștiga seria, ar trebui să se întâmple un scenariu aproape imposibil: Serbia să se încurce acasă cu Lituania, iar România să învingă la Podgorica.

Realiste sunt doar variantele pentru poziția a doua, pe care o vom ocupa dacă nu pierdem în Muntenegru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Și, mai departe, spre a prinde un culoar de calificare la Euro 2020 dinspre Liga Națiunilor, e nevoie să se îndeplinească mai multe condiții:

Măcar una dintre echipele clasate pe primul loc în grupele din Divizia C a Ligii Națiunilor să obțină biletele pentru CE prin preliminariile clasice, care se vor disputa anul viitor;

Citește continuarea pe gsp.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.