IMG_3243_1280x710.jpg

Petrolul a obţinut, sâmbătă, la Timişoara, cea de-a cincea victorie consecutivă, impunându-se cu scorul de 1-0 pe terenul lui ACS Poli. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de către Laurenţiu Marinescu, cel care a transformat o lovitură de pedeapsă, la zece minute după pauză.

Ploieştenii au mers la Timişoara cu misiunea clară de a-şi adăuga încă trei puncte la zestrea din clasament, un obiectiv ce părea să le stea la îndemână atâta vreme cât întâlnea un adversar aflat în degringoladă.

Meciul a început cu scenariul anticipat, elevii lui Octavian Grigore instalându-se din start în jumătatea gazdelor. O dominare, însă, fără finalitate, pentru că “lupii” n-au reuşit să găsească drumul către plasa porţii adverse, risipind cele puţine ocazii pe care şi le-au creat în primele 45 de minute.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ţigănaşu (17) a trimis paralel cu linia porţii, după o incursiune pe stânga, Marinescu (22) a tras, de la 20 de metri, pe direcţia lui Smaranda, apoi Ştefănescu (30) a reluat imprecis dintr-o poziţie favorabilă, pentru că Saim Tudor (34) să-l “întindă” pe portarul gazdelor cu un şut din întoarcere, trimis din marginea careului mare.

În replică, Poli s-a mulţumit să se apere şi să spere într-un contraatac decisiv, iar cea mai mare ocazie a gazdelor a fost facilitată de o eroare ploişteană, atunci când, după o minge trimisă, de pe stânga, în faţa porţii, Antoche (44) a avut o execuţie greşită şi a degajat nefericit, balonul picând pe transversala porţii apărate de către Tordai.

De la vestiare s-a ieşit fără vreo modificare în cele două distribuţii, dar, din fericire, nu peste mult timp de la reluare avea să se schimbe tabela de marcaj. Neatent, Motreanu l-a lovit de Ştefănescu undeva în colţul din stânga al careului mic şi “centralul” Florin Andrei a arătat punctul cu var, iar MARINESCU n-a ratat ocazia să transforme penaltiul şi să înscrie, astfel, golul mult aşteptat.

Adică exact de ceea ce era nevoie pentru cel de-al cincilea succes consecutiv, “lupii” reuşind să conserve rezultatul până la finalul confruntării, dar nu fără să trăiască, din nou, periculos. Asta pentru că, în cel de-al patrulea minut al prelungirilor, Melinte a prins un şut sănătos de la 22 de metri, dar Tordai a avut o intervenţie de senzaţie, reuşind să respingă de lângă bară!

Cu victoria de la Timişoara, obţinută şi sub privirile a circa 70 de suporteri care au făcut deplasarea de la Ploieşti, Petrolul reduce la un punct distanţa faţă de liderul clasamentului şi urcă, momentan,  pe locul doi în ierarhia la zi a Ligii 2 Casa Pariurilor. Etapa următoare propune derbiul de tradiţie cu UTA Arad, ce se va disputa joi, de la ora 19.30, pe “Ilie Oană”.

sursa: fcpetrolul.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.