Curse-de-ogari-600x337.jpg

Pentru prima dată în istoria Hipodromului Ploiești, finalul de an va aduce și o competiție mai puțin obișnuită. Este vorba de o cursă cu ogari.

Inițiativa organizării unei curse cu ogari apartine unei persoane fizice, susțin reprezentanții CSM Ploiești, administratorul hipodromului.

VIDEO Inedit. Călătorii au asistat la un concert live într-un autobuz de pe traseul 30

,,Săptămâna viitoare ne-am propus să stabilim detaliile cu privire la această cursă de ogari care se va desfășura duminică, 25 noiembrie. Totul vine la dorința unei persoane fizice, iar în acest sens trebuie să încheiem un contract. Este o premieră pentru Hipodromul Ploiesti", a anunțat Lucian Rădulescu, directorul adjunct de la CSM Ploiești.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.