IMG_3149_1067x800.jpg

Petrolul s-a impus, pe „Ilie Oană”, în faţa Ripensiei Timişoara şi, după cea de-a patra victorie consecutivă, a urcat, temporar, pe primul loc al Ligii 2 Casa Pariurilor. „Lupii” au câştigat cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de către Paul Antoche (4).

Chiar dacă, poate, nu a făcut spectacol, Petrolul a obţinut din întâlnirea cu Ripensia exact ceea ce-şi dorea şi ceea ce, până la urmă, conta, cele trei puncte atât de importante într-o luptă a promovării în care orice pas greşit cântăreşte enorm. E adevărat, o nouă victorie la limită, dar care n-a fost pusă niciun moment la îndoială, în condiţiile în care „galben-albaştrii” au controlat ostilităţile din primul şi până în ultimul minut, fără să le lase adversarilor şansa să le conteste superioritatea.

Diferenţa pe tabela de marcaj s-a făcut devreme, încă din minutul 4, atunci când, la un corner bătut de Herea de pe dreapta, ANTOCHE a atacat bine colţul scurt şi, cu o lovitură de cap expediată de la 8 metri, l-a învins pe Dobre. A fost golul care le-a oferit ploieştenilor liniştea necesară pentru a putea dicta ritmul întâlnirii, iar jocul a curs, mai departe, într-un singur sens. A lipsit, însă, inspiraţia ofensivă, astfel încât atacurile s-au spart undeva la 20 de metri de buturile adverse, ameninţate, până la pauză, doar de şuturile de la distanţă ale lui Chindriş şi Ştefănescu, ce nu şi-au atins ţinta.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După reluare, lucrurile au devenit şi mai simple, pentru că Dobre a ieşit neinspirat în afara careului şi l-a „secerat” pe Ştefănescu, centralul Vlad Băban arătându-i direct cartonaşul roşu tânărului portar timişorean. În inferioritate numerică, Ripensiei îi era, deja, aproape imposibil să ridice probleme serioase, dar, cum Petrolul n-a reuşit să „omoare” meciul, bănăţenii au putut, astfel, să spere până la final într-un gol miraculos.

Saim Tudor (65) a ratat şansa desprinderii, trimiţând peste poartă din 8-9 metri, pentru ca, mai târziu, elevii lui Tavi Grigore să trateze cu prea multă lejeritate câteva situaţii de superioritate  numerică, aşa încât tabela a rămas, în cele din urmă, fixată pe golul marcat în startul întâlnirii.

Suficient pentru ca Petrolul să obţină, astfel, cea de-a patra victorie consecutiv, care o duce la cota 35 şi o propulsează, măcar până mâine, pe prima poziţie a clasamentului. Pentru jocul următor, formaţia noastră se va deplasa la Timişoara, acolo unde sâmbătă, de la ora 13.00, o va întâlni pe ACS Poli, penultima clasată în ierarhia eşalonului secund.

VIDEO Rezumatul partidei

text si foto: fcpetrolul.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...