fbpx

IMG_3149_1067x800.jpg

Petrolul s-a impus, pe „Ilie Oană”, în faţa Ripensiei Timişoara şi, după cea de-a patra victorie consecutivă, a urcat, temporar, pe primul loc al Ligii 2 Casa Pariurilor. „Lupii” au câştigat cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de către Paul Antoche (4).

Chiar dacă, poate, nu a făcut spectacol, Petrolul a obţinut din întâlnirea cu Ripensia exact ceea ce-şi dorea şi ceea ce, până la urmă, conta, cele trei puncte atât de importante într-o luptă a promovării în care orice pas greşit cântăreşte enorm. E adevărat, o nouă victorie la limită, dar care n-a fost pusă niciun moment la îndoială, în condiţiile în care „galben-albaştrii” au controlat ostilităţile din primul şi până în ultimul minut, fără să le lase adversarilor şansa să le conteste superioritatea.

Diferenţa pe tabela de marcaj s-a făcut devreme, încă din minutul 4, atunci când, la un corner bătut de Herea de pe dreapta, ANTOCHE a atacat bine colţul scurt şi, cu o lovitură de cap expediată de la 8 metri, l-a învins pe Dobre. A fost golul care le-a oferit ploieştenilor liniştea necesară pentru a putea dicta ritmul întâlnirii, iar jocul a curs, mai departe, într-un singur sens. A lipsit, însă, inspiraţia ofensivă, astfel încât atacurile s-au spart undeva la 20 de metri de buturile adverse, ameninţate, până la pauză, doar de şuturile de la distanţă ale lui Chindriş şi Ştefănescu, ce nu şi-au atins ţinta.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După reluare, lucrurile au devenit şi mai simple, pentru că Dobre a ieşit neinspirat în afara careului şi l-a „secerat” pe Ştefănescu, centralul Vlad Băban arătându-i direct cartonaşul roşu tânărului portar timişorean. În inferioritate numerică, Ripensiei îi era, deja, aproape imposibil să ridice probleme serioase, dar, cum Petrolul n-a reuşit să „omoare” meciul, bănăţenii au putut, astfel, să spere până la final într-un gol miraculos.

Saim Tudor (65) a ratat şansa desprinderii, trimiţând peste poartă din 8-9 metri, pentru ca, mai târziu, elevii lui Tavi Grigore să trateze cu prea multă lejeritate câteva situaţii de superioritate  numerică, aşa încât tabela a rămas, în cele din urmă, fixată pe golul marcat în startul întâlnirii.

Suficient pentru ca Petrolul să obţină, astfel, cea de-a patra victorie consecutiv, care o duce la cota 35 şi o propulsează, măcar până mâine, pe prima poziţie a clasamentului. Pentru jocul următor, formaţia noastră se va deplasa la Timişoara, acolo unde sâmbătă, de la ora 13.00, o va întâlni pe ACS Poli, penultima clasată în ierarhia eşalonului secund.

VIDEO Rezumatul partidei

text si foto: fcpetrolul.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg