fbpx

c2g9Zjg0NWQzNDgxNmE0ODg0ZDllNjc0ZTg1Y2M3ZmY5OGE=.thumb.jpg

Marea legendă a fotbabului românesc, craioveanul Ilie Balaci, a decedat duminică.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a clubului Universitatea Craiova.

Ilie Balaci a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator, în jurul orei 9, în locuința mamei sale. A reușit să sune un prieten și să-i spună că nu se simte prea bine și că nu poate respira. Echipa medicală nu l-a putut resuscita, după manevre care au durat 30 de minute declarând decesul. 

Sorin Cârțu la digisport: "Eu sunt la Bucureşti, am avut botezul nepotului. Dimineaţă, mi-a dat şi mie un telefon un prieten comun. Acum câteva minute am vorbit la Craiova cu prietenii noştri, care erau la el şi îi ţineau lumânarea. Doamne... Aşa ceva... parcă suntem blestemaţi", a spus Cârţu, care a izbucnit în plâns.

Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

Revenim cu detalii.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg