gimjo2-1024x586.jpg

Ieri s-a încheiat concursul de calificare pentru finala concursului de gimnastică ritmică, din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret, de la Buenos Aires, România fiind reprezentată de sportiva Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, Denisa Stoian.

Gimnasta pregătită de Simona Puiu şi Liliana Băescu a ocupat, la final, locul al 25-lea din 36 de sportive, o poziţie care nu reflectă, din păcate, valoarea echipei sportiv-antrenor, în contextul în care Denisa este în continuare sâcâită de o accidentare suferită în luna august, ce i-a afectat serios şi programul de pregătire.

În prima zi a competiţiei, de fapt în noaptea anterioară, Denisa Stoian obţinuse 14.400 la cerc (locul al 15-lea în concurs) şi 12.800 la minge (locul al 24-lea), pentru ca, azi-noapte, să fie apreciată cu 10.050 pentru evoluţia de la măciuci (locul 33) şi cu 12.500 pentru cea de la panglică (locul 17). Din cele patru evoluţii, a rezultat un total de 49.750 puncte, graţie căruia a ocupat, la final, poziţia a 25-a a clasamentului. Primele 8 sportive s-au calificat pentru finala concursului de gimnastică ritmică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O clasare pentru care Denisa Stoian merită felicitată şi apreciată, mai ales în condiţiile în care nu s-a putut prezenta la importanta competiţie din Argentina în plenitudinea forţelor. „Mă gândesc cu seriozitate la etapa de seniorat care urmează, dar, mai întâi, îmi doresc să scap de durerile care m-au încurcat la antrenamente. Mi-am dorit foarte mult să fac bine la acest concurs, unele lucruri mi-au reuşit, altele m-au surprins şi nu am reacţionat astfel încât să reduc pierderile, dar ceea ce este important este că am căpătat experienţă la un nivel la care nu mulţi sportivi au şansa să ajungă. Vreau să îi mulţumesc doamnei Simona Puiu pentru răbdarea care a avut-o cu mine în această perioadă de pregătire, vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au încurajat, de acasă şi de aici, sunt fericită că am terminat competiţia <pe picioare> şi sper să reuşesc performanţe mai mari în viitor”, a declarant tânăra sportive.

Cele două reprezentante ale CSM Ploieşti vor reveni acasă o data cu întreaga delegaţie a României, pe 18 octombrie.

text si foto: csmploiesti.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Turneul Lupilor la Sala Sporturilor Olimpia

Sala Sporturilor Olimpia va găzdui, duminică, 16 decembrie, începând cu ora 16.00, Turneul Lupilor, o competiție fotbalistică organizată de promotorul Adrian Troscenco, cu sprijinul Primăriei...