fbpx

87207-scandal-inspectorat_XL.jpg

Singura sportivă din Prahova care participă la Jocurile Olimpice de Tineret nu a fost premiată de inspectoratul școlar. Coordonatoarea secției a reacționat pe Facebook: ”probabil, nu se încadrează în standardele educaționale pentru a o prezenta comunității ca tânăr model”.

Liliana Băescu, coordonator al secției de gimnastică ritmică de la CSM Ploiești, a postat următorul mesaj pe Facebook:

Inteleg ca exista pe Facebook un grup al profesorilor de educatie fizica unde a aparut urmatorul anunt:
"Primăria Municipiului Ploiești, prin persoana domnului viceprimar Ganea Cristian a premiat astăzi cu diplome de excelență sportivii de la CSS Ploiești, medaliați la Campionatul Mondial Școlar (Gimnaziada) de la Marakesh, la Campionatele Naționale Școlare 2018, precum și pe profesorii acestora".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Imaginile umilinței. Elevi de la Școala Sfântul Vasile, puși să facă figurație la inaugurarea reabilitării Parcului de copii din zona Mihai Viteazul - VIDEO

Din umilele mele cunostinte, pentru sportiva de la gimnastica ritmica ce a participat la Gimnaziada de la Marakesh Inspectoratul Scolar Prahova NU a fost de acord cu premierea acesteia considerand ca aceasta manifestare mondiala a sportului nu face parte din calendarul oficial al Ministerului Educatiei Nationale desi aceasta institutie a premiat-o cu o suma considerabila pentru rezultatele obtinute.

Aceasta sportiva se afla zilele acestea la Jocurile Olimpice de Tineret si, probabil, nu se incadreaza in standardele educationale pentru a o prezenta comunitatii ca tanar model. Ii felicit pe premianti, eforturile lor si ale profesorilor trebuie rasplatite, si le doresc succes in continuare!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg