87207-scandal-inspectorat_XL.jpg

Singura sportivă din Prahova care participă la Jocurile Olimpice de Tineret nu a fost premiată de inspectoratul școlar. Coordonatoarea secției a reacționat pe Facebook: ”probabil, nu se încadrează în standardele educaționale pentru a o prezenta comunității ca tânăr model”.

Liliana Băescu, coordonator al secției de gimnastică ritmică de la CSM Ploiești, a postat următorul mesaj pe Facebook:

Inteleg ca exista pe Facebook un grup al profesorilor de educatie fizica unde a aparut urmatorul anunt:
"Primăria Municipiului Ploiești, prin persoana domnului viceprimar Ganea Cristian a premiat astăzi cu diplome de excelență sportivii de la CSS Ploiești, medaliați la Campionatul Mondial Școlar (Gimnaziada) de la Marakesh, la Campionatele Naționale Școlare 2018, precum și pe profesorii acestora".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Imaginile umilinței. Elevi de la Școala Sfântul Vasile, puși să facă figurație la inaugurarea reabilitării Parcului de copii din zona Mihai Viteazul - VIDEO

Din umilele mele cunostinte, pentru sportiva de la gimnastica ritmica ce a participat la Gimnaziada de la Marakesh Inspectoratul Scolar Prahova NU a fost de acord cu premierea acesteia considerand ca aceasta manifestare mondiala a sportului nu face parte din calendarul oficial al Ministerului Educatiei Nationale desi aceasta institutie a premiat-o cu o suma considerabila pentru rezultatele obtinute.

Aceasta sportiva se afla zilele acestea la Jocurile Olimpice de Tineret si, probabil, nu se incadreaza in standardele educationale pentru a o prezenta comunitatii ca tanar model. Ii felicit pe premianti, eforturile lor si ale profesorilor trebuie rasplatite, si le doresc succes in continuare!


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...