campionatul-national-gimnastica-artistica-ploiesti.jpg

Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică vor avea loc în weekend, la Ploiești, la Sala Sporturilor Olimpia. Președintele Federației Române de Gimnastică, Andreea Răducan, a anunțat că la competiție s-au înscris 75 de concurenți români.

Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică se vor desfășura în perioada 12-14 octombrie 2018, la ,,Sala Sporturilor Olimpia” din Ploiești, evenimentul fiind organizat de Federația Română de Gimnastică, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Român, fiind susținut de Consiliul Județean Prahova.

Campionatele vor debuta vineri, 12 octombrie, ora 15:00, cu un concurs masculin. Sâmbătă,13 octombrie, ora 16:00 - 18:30, are loc concursul feminin, iar duminică,14 octombrie, ora 10:00 -13:00, este programată finala pe aparate.
Intrarea este gratuită, potrivit organizatorilor. foto: Consiliul Județean Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.