42181850_1176795569163788_7953487908374052864_n.jpg

O postare pe Facebook a devenit virală printre suporterii Petrolului, nemulțumiți de ultima înfrângere în fața piteștenilor. Mihăilă Robert îi cere antrenorului Leo Grozavu să-și dea demisia, fiind dispus să-i dea chiar și alocația. Suporterii l-au huiduit pe Grozavu și ieri, la victoria categorică, 6-2, obținută de Petrolul pe stadionul Ilie Oană cu Luceafărul Oradea.

Postarea puștiului:

”Domnul Leo Grozavu, astăzi am decis sa scriu câteva rânduri care vă sunt adresate. Mă numesc Mihăilă Robert Andrei, de mic am dorit să devin fotbalist, dar nu la orice echipă, la echipa mea de suflet Petrolul. Destinul mi-a oferit altceva(de multe ori nu toate visele devin realitate), fiind bonlav, întors în țară după un transplant de celule stem în 2014 am devenit suporter înfocat al echipei Petrolul. Cu toți psihologii care încercau să mă scoată din cochilia mea, eram deprimat, voiam să stau singur, nu colaboram nici măcar cu fam. mea, fratele mai mare a decis să mă ducă pe stadion. Ajuns pe stadion am văzut mii de suporteri, pe o arenă pe care multe echipe ar dori să o aibă. Când a început imnul Petrolului simțeam cum în vene îmi curge sânge galben - albastru, cum renasc. Din acel moment sunt nelipsit de la meciuri atât acasă cât și în deplasări. În 2016 la meciul Petrolul - Voluntari echipa a afișat un bener "Alături de Robert" și am deschis acel meci.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acel moment auzind mii de suporteri aclamand numele meu, am simțit că sunt cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor. În liga a 4a așteptăm mereu să ajung la Pomul Verde să pun niște bănuți în urnă pentru a ajuta echipa și să cânt cu jucătorii și suporterii care veneau mereu acolo. Am multe amintiri frumoase din liga a 3a,a4a. Nu știu pe ce stadion din țară ați mai văzut atâția suporteri și așa coregrafii. Nu înțeleg un singur lucru și poate dvs. îmi puteți explica :De ce schimbați mereu formula de joc? De ce ați adus fotbaliști care nu au habar cu ce se mănâncă fotbalul? De ce nu folosiți din vechia gardă :Mirel Bolboasa, Mihai Velisar, Jan Prunescu Jean, Nini Popescu dacă vedeți că pierdem mereu? Ce interese aveți?

De ce nu aveți orgoliu să vă dați demisia? Sunt întrebări la care eu un copil aștept răspuns înainte sau după meciul de marți. Am înțeles că doriți toți banii din contract, eu sunt dispus să vă acord alocația mea dacă plecați. Vrem să fim unde ne este locul, suntem o echipă cu renume și nu vrem să ținem pasul pe loc datorită dvs. Cum am renăscut eu după transplant așa a renăscut și această echipă și trebuie să ajungem în liga 1 dar fără dvs. Aștept un răspuns de la dvs. dacă vă considerați un om cu demnitate.

VIDEO


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.