tineri-spital-intoxicatie-penadez.jpg

Cei doi, o adolescentă în vârstă de 17 ani și un tânăr 20 de ani, de fel din Buzău, în timp ce se aflau într-un taxi pe raza localității Valea Călugărească au început să se simtă rău. Ambii au fost transportați la spital cu suspiciunea de intoxicație voluntară cu substanță toxică.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, pe raza localității Valea Călugărească. O persoană a sunat la 112 și a solicitat intervenția unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță. 

Medicii ajunși la fața locului au constatat că tinerii s-au intoxicat voluntar cu o substanță toxică, motiv pentru care cei doi au fost transportați la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Adolescenta a ajuns la Spitalul de Pediatrie, iar tânărul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. 

În urma efectuării analizelor se pare că cei doi s-au intoxicat voluntar cu prenadez.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...