download.jpg

În această dimineață au ieșit primele rezultate de laborator după analiza probelor luate de inspectorii DSP Prahova de la Școala Grigore Moisil din Ploiești, unde săptămâna trecută s-au îmbolnăvit peste 100 de elevi.

Autoritățile sanitare nu știu nici acum, la câteva zile după izbucnirea scandalului, care este sursa îmbolnăvirii elevilor. 

Citește și: 100 de elevi de la Școala Grigore Moisil lipsesc de la ore pentru că se simt rău. Mulți au ajuns la spital

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Surse din DSP Prahova susțin că, potrivit primelor rezultate, nu au fost identificate probleme din punct de vedere microbiologic, însă au fost prelevate noi probe pentru rotavirus.

Mai multe echipe de control ale DSP Prhova sunt și astăzi pe teren.

Reamintim că observatorulph.ro a publicat în exclusivitate informația aici: Mai mulți elevi din Ploiești au ajuns la spitalul de pediatrie. ”Vomită și se simt rău” UPDATE.

DSP Prahova a recomandat unității de învățământ intensificarea operațiunilor de curățenie și dezinfecție. efectuarea triajului epidemiologic pentru toți elevii și anunțarea oricărui eveniment deosebit la DSP Prahova.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.