reteaua oamenilor de bine.jpg

Să organizăm evenimente, să lucrăm alături de companii la programe pe termen lung ce oferă organizaților non profit prahovene șansa să aibă rezultate în comunitățile lor sau să acordăm fonduri face parte din munca noastră de zi cu zi. Chiar dacă facem asta de câțiva ani pentru zeci de organizații non profit și companii locale, tot ne dorim  și ne place să învățăm continuu. De aceea participăm cu drag ori de câte ori Asociația pentru Relații Comunitare, sau ARC pentru prieteni, organizează workshopuri pentru fundațiile comunitare din România. (www.fundatiicomunitare.ro). ARC este asociația care din 2015 contribuie permanent  la înființarea și sustenabilitatea fundațiilor comunitare în România.

Nu suntem singuri, Fundația Comunitară Prahova este membră a Federației Fundațiilor Comunitare din România, alături de alte 15 fundații comunitare (http://ffcr.ro/ ). Facem parte dintr-o rețea de experți ai binelui, care oferă oamenilor mecanisme pentru  a se implica în comunitatea lor.

În martie ne-am întâlnit  cu colegii din toată țara la Brașov pentru a dezbate și afla mai multe informații despre cum putem îmbunătăți și simplifica procesul de acordare de fonduri, dar și cum putem susține mai multe ONG-uri prahovene.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În fiecare an, de mai bine de 10 ani, Asociația pentru Relații Comunitare organizează Conferința Națională de Fundraising. Anul acesta a fost organizată în luna mai la București  și nu am putut rata oportunitatea de a învăța de la experți internaționali precum Alan Clayton cum să facem great fundraising. Alan se întoarce în România pentru un nou curs în luna iunie. Înscrierile și detaliile cursului se găsesc pe www.arcromania.ro .

Luna mai ne-a readus la București unde, alături de colegii din toată țara, am povestit despre Științescu, cum putem să ajungem la cât mai mulți copii și să-i facem să îndrăgească științele.

În iunie ne-am reîntâlnit cu Tony Myers și Jan Coupra și am avut șansa să învățăm de la ei cum putem dezvolta un fond de rezervă, fond ce poate asigura sustenabilitatea Fundației Comunitare Prahova și poate fi „our own legacy in the community”.

Începutul verii ne-a dus la Iași unde am putut cunoaște o parte din proiectele finanțate de către Fundația Comunitară Iași prin Fondul Științescu și am povestit alături de Doris de la Fundația Comunitară Iași și Teodora de la Fundația Comunitară Oradea despre provocările și pasiunile unui fond precum Științescu (prahova.stiintescu.ro).

Toamna aceasta descoperim noi cursuri, dar despre asta povestim în episodul următor.

sursa: Fundația Comunitară Prahova


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.