deratizare.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat, în exclusivitate, informația potrivit căreia 100 de elevi de la Școala Grigore Moisil lipsesc de la ore pentru că se simt rău, reprezentanții Primăriei Ploiești anunță primele măsuri.

UPDATE: DSP Prahova a dispus o anchetă epidemiologică după ce mai mulți elevi de la Școala Grigore Moisil din Ploiești au ajuns la spital

Este vorba de o acțiune de dezinfecție și deratizare care va fi efectuată în această seară de către angajații operatorului delegat de primărie, Coral Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai mulți elevi din Ploiești au ajuns la spitalul de pediatrie. ”Vomită și se simt rău”

Chiar dacă până acum oficialii DSP Prahova nu au identificat sursa îmbolnăvirii elevilor, surse medicale au declarat pentru observatorulph.ro că aceasta ar putea fi o enterocolită virală (detalii AICI)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.