fbpx

pompier.jpg

Astăzi, 13 septembrie este Ziua Pompierilor. Observatorulph.ro publică, sub protecția anonimatului, mărturia unui salvator din Prahova, care se confruntă cu mari dificultăți în a-și face meseria.

Mesajul pompierului prahovean dezamăgit de sistem:

”Azi este ziua pompierilor. Sunt pompier (din ala adevarat, nu privat/voluntar) de aproape 7 ani. Nu simt nici o mandrie. Din contra. Rusine.

Rusine ca pana la interventie murim pe drum cu masini din 70 si ceva, cadem din ele. Rusine ca majoritatea nu avem o casca de protectie ok ( pe mine m-a salvat olx-ul si buzunarul propriu ).

Rusine ca am acumulat o caruta de ore suplimentare neplatite. Rusine de mentalitati. Stiti care e lucrul cel mai putin stresant in meseria asta? Interventia. La putini ani! Asa”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Pieton lovit pe trecere la Florești

Luni dimineață s-a produs un accident rutier pe o stradă din comuna Florești, județul Prahova. Din primele cercetări, se pare că un tânăr de 17 ani a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Victima...

Eveniment
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc în Ploiești

Incindent, luni dimineața, în Ploiești, unde o mașină a luat foc în  mers. Pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, compartimentul motor al unui autoturism a luat foc. Din fericire, nu sunt victime....