pompier.jpg

Astăzi, 13 septembrie este Ziua Pompierilor. Observatorulph.ro publică, sub protecția anonimatului, mărturia unui salvator din Prahova, care se confruntă cu mari dificultăți în a-și face meseria.

Mesajul pompierului prahovean dezamăgit de sistem:

”Azi este ziua pompierilor. Sunt pompier (din ala adevarat, nu privat/voluntar) de aproape 7 ani. Nu simt nici o mandrie. Din contra. Rusine.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Rusine ca pana la interventie murim pe drum cu masini din 70 si ceva, cadem din ele. Rusine ca majoritatea nu avem o casca de protectie ok ( pe mine m-a salvat olx-ul si buzunarul propriu ).

Rusine ca am acumulat o caruta de ore suplimentare neplatite. Rusine de mentalitati. Stiti care e lucrul cel mai putin stresant in meseria asta? Interventia. La putini ani! Asa”.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cum se circulă pe drumurile din Prahova

IPJ Prahova transmite în timp real starea drumurilor naționale din județ. Astfel, sâmbătă. 15 decembrie, la ora 11:00, siuația era urmăoarea: DN 1 de la km 39+300 loc. Potigrafu până la km 54 loc....

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...