cresa.jpg

Familia unei fetițe de 1 an și 9 luni din Urlați susține că micuța a fost bătută de îngrijitoare de la creșa din oraș. Angajata creșei se apără și spune că familia încearcă să denatureze lucrurile.

Potrivit Știri.TVR.ro, totul s-ar fi întâmplat joia trecută, când familia a venit mai devreme să o ia pe micuță acasă. Părinții susțin că fetița este speriată și reacționează cu teamă când vede clădirea în care se află creșa. Îngrijitoarea se apără și spune că părinții nici nu au vrut să asculte ce are de spus.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sursa: Știri.TVR.ro

Sursa foto: Gorjeanul | Fotografie cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.