bazarul-copiilor.jpg

Peste 400 de copii vor fi prezenți duminică, 16 septembrie, la Sala Sporturilor Olimpia - Zona Turnului Parasutistilor. Aici se va desfășura o nouă ediție a Bazarului Copiilor.

Comunicatul organizatorilor:

Sala Sporturilor Olimpia - Zona Turnului Parasutistilor
Va anuntam cu bucurie ca Editia a XVIII-a de toamna a Bazarului Copiilor se apropie. Bazarul va aduna in acelasi loc peste 400 de copii ce vor vinde, vor cumpara, vor dona si face schimb de jucarii, haine, CD-uri, carti, accesorii etc. la preturi decente.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Calitatea obiectelor puse in vanzare trebuie sa fie una buna sau foarte buna, aceasta fiind o conditie esentiala pentru participarea la bazar. Toti copiii din Ploiesti sunt invitati in calitate de cumparator la Bazarul Copiilor. 

Participarea expozantilor este libera, acestia avand insa obligatia de a pastra reguli elementare de bun-simt (preturi mici, curatenie, comportament si limbaj decente etc.).

Invitam toti micii vanzatori si voluntarii sa ridice diplomele de participare/voluntariat de la masa organizatorilor, oricand pe parcursul desfasurarii evenimentului.
Atragem atentia parintilor ca fumatul este interzis in zona unde copiii isi expun lucrurile spre vanzare.

Va informam ca Bazarul Copiilor este marca inregistata. Folosirea denumirii de catre persoanele neautorizate in scop comercial, publicitar, strangere de fonduri sau de alta natura decat aceea de a face public acest eveniment este strict interzisa.
Va asteptam cu veselie!


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...