fbpx

bazarul-copiilor.jpg

Peste 400 de copii vor fi prezenți duminică, 16 septembrie, la Sala Sporturilor Olimpia - Zona Turnului Parasutistilor. Aici se va desfășura o nouă ediție a Bazarului Copiilor.

Comunicatul organizatorilor:

Sala Sporturilor Olimpia - Zona Turnului Parasutistilor
Va anuntam cu bucurie ca Editia a XVIII-a de toamna a Bazarului Copiilor se apropie. Bazarul va aduna in acelasi loc peste 400 de copii ce vor vinde, vor cumpara, vor dona si face schimb de jucarii, haine, CD-uri, carti, accesorii etc. la preturi decente.

Calitatea obiectelor puse in vanzare trebuie sa fie una buna sau foarte buna, aceasta fiind o conditie esentiala pentru participarea la bazar. Toti copiii din Ploiesti sunt invitati in calitate de cumparator la Bazarul Copiilor. 

Participarea expozantilor este libera, acestia avand insa obligatia de a pastra reguli elementare de bun-simt (preturi mici, curatenie, comportament si limbaj decente etc.).

Invitam toti micii vanzatori si voluntarii sa ridice diplomele de participare/voluntariat de la masa organizatorilor, oricand pe parcursul desfasurarii evenimentului.
Atragem atentia parintilor ca fumatul este interzis in zona unde copiii isi expun lucrurile spre vanzare.

Va informam ca Bazarul Copiilor este marca inregistata. Folosirea denumirii de catre persoanele neautorizate in scop comercial, publicitar, strangere de fonduri sau de alta natura decat aceea de a face public acest eveniment este strict interzisa.
Va asteptam cu veselie!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg