fbpx

parc-mihai-viteazul-ploiesti-lucrari-reabilitare_e430b.jpg

Zeci de părinți care locuiesc în zona Statuii lui Mihai Viteazul din Ploiești așteaptă de mai bine de două luni reabilitarea locului de joacă lăsat în paragină. 

La finalul lunii iunie, Observatorulph.ro scria despre faptul că parcul a intrat în reabilitare iar SGU Ploiești avea termen 30 de zile pentru a-l finaliza. A trecut deja o lună și jumătate de când mobilierul a dispărut iar spațiul este lăsat în voia sorții.

”Suntem la jumătatea lunii august, şi locul de joacă a rămas în paragină. Mobilierul de acolo, vechi cum era (măcar era), a dispărut de 2 luni şi nu este nimic pus în loc. Lucrările nici măcar nu au început.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este inacceptabil, este singurul loc de joacă, care şi aşa era în soare, din zona aceea. Dacă suni la primărie, ţi se spune că nu e treaba lor să verifice.

Nu e normal aşa ceva.”, susține cititoarea care ne-a semnalat cazul.

Lucrările de reabilitare a locului de joacă din Parcul Mihai Viteazul sunt efectuate de către angajații SGU Ploiești. Aceștia au ridicat elementele de joacă pentru a le recondiționa și, potrivit Adelei Frățilă, purtătorul de cuvânt al instituției, noul termen de finalizare este jumătatea lunii septembrie.

„În următoarele două săptămâni, angajații vor începe montarea unui covor anti-trauma și a obiectelor de joacă recondiționate. Lucrările de reamenajare a locului de joacă din Parcul Mihai Viteazul vor fi recepționate la jumătatea lunii septembrie”, a precizat Adela Frățilă, purtătorul de cuvânt al SGU Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg