parc-mihai-viteazul-ploiesti-lucrari-reabilitare_e430b.jpg

Zeci de părinți care locuiesc în zona Statuii lui Mihai Viteazul din Ploiești așteaptă de mai bine de două luni reabilitarea locului de joacă lăsat în paragină. 

La finalul lunii iunie, Observatorulph.ro scria despre faptul că parcul a intrat în reabilitare iar SGU Ploiești avea termen 30 de zile pentru a-l finaliza. A trecut deja o lună și jumătate de când mobilierul a dispărut iar spațiul este lăsat în voia sorții.

”Suntem la jumătatea lunii august, şi locul de joacă a rămas în paragină. Mobilierul de acolo, vechi cum era (măcar era), a dispărut de 2 luni şi nu este nimic pus în loc. Lucrările nici măcar nu au început.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este inacceptabil, este singurul loc de joacă, care şi aşa era în soare, din zona aceea. Dacă suni la primărie, ţi se spune că nu e treaba lor să verifice.

Nu e normal aşa ceva.”, susține cititoarea care ne-a semnalat cazul.

Lucrările de reabilitare a locului de joacă din Parcul Mihai Viteazul sunt efectuate de către angajații SGU Ploiești. Aceștia au ridicat elementele de joacă pentru a le recondiționa și, potrivit Adelei Frățilă, purtătorul de cuvânt al instituției, noul termen de finalizare este jumătatea lunii septembrie.

„În următoarele două săptămâni, angajații vor începe montarea unui covor anti-trauma și a obiectelor de joacă recondiționate. Lucrările de reamenajare a locului de joacă din Parcul Mihai Viteazul vor fi recepționate la jumătatea lunii septembrie”, a precizat Adela Frățilă, purtătorul de cuvânt al SGU Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.