spitalul-floreasca.jpg

Tânăra jandarm, rănită în timpul protestelor de vineri noapte, din Piața Victoriei, din București, a fost transportată la Spitalul Floreasca. Sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, purtătorul de cuvânt al jandarmeriei Române, Marius Militaru, a anunțat că că tânăra are „suspiciune de fractură la coloana cervicală”.

Datele cu privire la numărul victimelor de la protestul de aseară, dar și incidentul legat de agresiunea asupra tinerei jandarm au avut un  impact major asupra celor care au urmărit evenimentele din Piața Victoriei.

Contactată telefonic, conducerea Spitalului Floreasca nu a vrut să comenteze în niciun fel informațiile purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Române cu privire la starea tinerei jandarm.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu oferim detalii despre cazurile de aseară”, a fost anunțul sec al reprezentanților Spitalului Floreasca, asta în ciuda faptului că unele dintre informațiile difuzate în spațiul public nu au fost chiar reale, atât în ceea ce privește numărul pacienților care au rămas internați, dar și cu privire la starea victimelor.

Citește și: Jandarmeria: Cea mai dificilă intervenție a fost cea în care a trebuit să explicăm părinților colegei noastre că fata lor s-ar putea să rămână paralizată

„Cea mai dificilă intervenție a fost cea în care a trebuit să explicăm părinților colegei noastre că fata lor s-ar putea să rămână paralizată”, a precizat unul dintre purtătorii de cuvânt ai Jandarmeriei. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.