fbpx

spitalul-floreasca.jpg

Tânăra jandarm, rănită în timpul protestelor de vineri noapte, din Piața Victoriei, din București, a fost transportată la Spitalul Floreasca. Sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, purtătorul de cuvânt al jandarmeriei Române, Marius Militaru, a anunțat că că tânăra are „suspiciune de fractură la coloana cervicală”.

Datele cu privire la numărul victimelor de la protestul de aseară, dar și incidentul legat de agresiunea asupra tinerei jandarm au avut un  impact major asupra celor care au urmărit evenimentele din Piața Victoriei.

Contactată telefonic, conducerea Spitalului Floreasca nu a vrut să comenteze în niciun fel informațiile purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Române cu privire la starea tinerei jandarm.

„Nu oferim detalii despre cazurile de aseară”, a fost anunțul sec al reprezentanților Spitalului Floreasca, asta în ciuda faptului că unele dintre informațiile difuzate în spațiul public nu au fost chiar reale, atât în ceea ce privește numărul pacienților care au rămas internați, dar și cu privire la starea victimelor.

Citește și: Jandarmeria: Cea mai dificilă intervenție a fost cea în care a trebuit să explicăm părinților colegei noastre că fata lor s-ar putea să rămână paralizată

„Cea mai dificilă intervenție a fost cea în care a trebuit să explicăm părinților colegei noastre că fata lor s-ar putea să rămână paralizată”, a precizat unul dintre purtătorii de cuvânt ai Jandarmeriei. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro