fbpx

puscariu.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat experiența neplăcută prin care a trecut o ploieșteancă la urgențe oftalmologie, secția Boldescu a spitalului județean, conducerea celei mai mari unități sanitare Prahova a reacționat.

Alina N. s-a prezentat zilele trecute la oftalmologie, însă a fost șocată de atitudinea medicului de gardă. Pacienta a sunat să întrebe dacă poate intra mai repede la consult, având o urgență medicală, însă doctorul a ieșit foarte nervos țipând că ”i se pare un act de nesimtenie sa fie deranjat pe banii lui....”

Detalii aici: Reacția unui medic de la Boldescu, când i se solicită intervenția de urgență: ”Cine îndrăznește? E o nesimțire!”

După publicarea sesizării, directorul medical al spitalului județean, Florin Pușcariu, a luat legătura cu pacienta respectivă căreia i-a cerut scuze. 

”Îmi pare rău că doamna a trecut printr-o astfel de experiență. Medicul respectiv este în concediu, dar când va reveni la muncă i se vor cere explicații. Deja am început o anchetă internă și am invitat pacienta la noi la spital pentru o discuție privind acest incident. Colegul nostru a avut un comportament regretabil pentru care îmi cer eu scuze”, a declarat directorul medical Pucșariu pentru observatorulph.ro.

Alina N. confirmă discuția cu reprezentantul spitalului județean. ”Am fost sunată de directorul medical, care și-a cerut scuze. Înțeleg că medicul respectiv este unul excepțional, însă nu mi se pare deloc potrivită o astfel de abordare a pacienților. Muțumesc observatorulph.ro pentru implicare”, a declarat pacienta.

 

 

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg