puscariu.jpg

După ce observatorulph.ro a publicat experiența neplăcută prin care a trecut o ploieșteancă la urgențe oftalmologie, secția Boldescu a spitalului județean, conducerea celei mai mari unități sanitare Prahova a reacționat.

Alina N. s-a prezentat zilele trecute la oftalmologie, însă a fost șocată de atitudinea medicului de gardă. Pacienta a sunat să întrebe dacă poate intra mai repede la consult, având o urgență medicală, însă doctorul a ieșit foarte nervos țipând că ”i se pare un act de nesimtenie sa fie deranjat pe banii lui....”

Detalii aici: Reacția unui medic de la Boldescu, când i se solicită intervenția de urgență: ”Cine îndrăznește? E o nesimțire!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După publicarea sesizării, directorul medical al spitalului județean, Florin Pușcariu, a luat legătura cu pacienta respectivă căreia i-a cerut scuze. 

”Îmi pare rău că doamna a trecut printr-o astfel de experiență. Medicul respectiv este în concediu, dar când va reveni la muncă i se vor cere explicații. Deja am început o anchetă internă și am invitat pacienta la noi la spital pentru o discuție privind acest incident. Colegul nostru a avut un comportament regretabil pentru care îmi cer eu scuze”, a declarat directorul medical Pucșariu pentru observatorulph.ro.

Alina N. confirmă discuția cu reprezentantul spitalului județean. ”Am fost sunată de directorul medical, care și-a cerut scuze. Înțeleg că medicul respectiv este unul excepțional, însă nu mi se pare deloc potrivită o astfel de abordare a pacienților. Muțumesc observatorulph.ro pentru implicare”, a declarat pacienta.

 

 

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.