12636201.jpg

Proprietarii mașinilor parcate pe B-dul Republicii au emoții la fiecare ploaie din cauza crengilor uscate ale copacilor care le pot avaria autoturismele. Un cititor ne-a trimis o sesizare, precum și răspunsul primit de la SGU privind (ne)rezolvarea acestei probleme.

Sesizarea cititorului:

”SGU este firma desemnata de primarie pt toaletarea copacilor (printre altele), care, bineinteles, primeste si o suma frumoasa pt asta. Pe degeaba. Ca treaba nu si-o fac.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot fac sesizari de ceva vreme in legatura cu taierea crengilor uscate de pe Republicii -zona Mega Image - statia 8 Martie, sensul de mers spre nord.

Poate ati observat zecile de crengi uscate, crengi mari de 5kg+ ce stau deasupra masinilor de ani buni. Care au inceput sa cada dupa ultima luna de ploi.

Citește și Zeci de locatari din cartierul Ploiești Nord, supărați că sunt ”vânați” de polițiștii de la rutieră

SGU s-a spalat pe maini, ca nu e vina lor, ca e vina celor care au lucrat la linia de tramvai (de parca aia primesc banii de la primarie pt toaletare) ca nu pot face nimic, ca au pus anunt si nu s-au mutat masinile (FALS, stau in zona, am masina parcata acolo, nu a fost niciodata un anunt !).

In fine, solutii sunt daca se vrea, banala scara poate? Unul tine creanga unul taie creanga...dar nu se vrea. Se pare ca trebuie sa ii invete cineva pe..profesionistii astia.

V-am atasat mizeria de raspuns primita de la SGU. Va rog sa publicati un articol despre cum nu vor cei de la SGU sa-si faca treaba. Iar pt ca le-am spus ca nu-i duce capul si ca in 6 ani nu au vazut aceste crengi....am si o remarca legata de limbaj. Amuzant? Mie mi se pare chiar ca m-am abtinut”.

Răspunsul primit de la SGU Ploiești:

15439-16.07.2018-page-001.jpg

 


Sport
  • Miercuri, 15 August 2018
  • De Mihai Popescu

Toto Tamuz a semnat cu Petrolul Ploiești

Petrolul l-a transferat pe Toto Tamuz, atacantul care a mai evoluat la Ploiești și pentru care a înscris 20 de goluri. Potrivit gsp.ro, nigerianul cu cetățenie israeliană vine din postura de jucător liber...

Național
  • Marți, 14 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Aglomerație pe DN1 Ploiești - Brașov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunile montane de pe Valea...