12636201.jpg

Proprietarii mașinilor parcate pe B-dul Republicii au emoții la fiecare ploaie din cauza crengilor uscate ale copacilor care le pot avaria autoturismele. Un cititor ne-a trimis o sesizare, precum și răspunsul primit de la SGU privind (ne)rezolvarea acestei probleme.

Sesizarea cititorului:

”SGU este firma desemnata de primarie pt toaletarea copacilor (printre altele), care, bineinteles, primeste si o suma frumoasa pt asta. Pe degeaba. Ca treaba nu si-o fac.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot fac sesizari de ceva vreme in legatura cu taierea crengilor uscate de pe Republicii -zona Mega Image - statia 8 Martie, sensul de mers spre nord.

Poate ati observat zecile de crengi uscate, crengi mari de 5kg+ ce stau deasupra masinilor de ani buni. Care au inceput sa cada dupa ultima luna de ploi.

Citește și Zeci de locatari din cartierul Ploiești Nord, supărați că sunt ”vânați” de polițiștii de la rutieră

SGU s-a spalat pe maini, ca nu e vina lor, ca e vina celor care au lucrat la linia de tramvai (de parca aia primesc banii de la primarie pt toaletare) ca nu pot face nimic, ca au pus anunt si nu s-au mutat masinile (FALS, stau in zona, am masina parcata acolo, nu a fost niciodata un anunt !).

In fine, solutii sunt daca se vrea, banala scara poate? Unul tine creanga unul taie creanga...dar nu se vrea. Se pare ca trebuie sa ii invete cineva pe..profesionistii astia.

V-am atasat mizeria de raspuns primita de la SGU. Va rog sa publicati un articol despre cum nu vor cei de la SGU sa-si faca treaba. Iar pt ca le-am spus ca nu-i duce capul si ca in 6 ani nu au vazut aceste crengi....am si o remarca legata de limbaj. Amuzant? Mie mi se pare chiar ca m-am abtinut”.

Răspunsul primit de la SGU Ploiești:

15439-16.07.2018-page-001.jpg

 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...