fbpx

12636201.jpg

Proprietarii mașinilor parcate pe B-dul Republicii au emoții la fiecare ploaie din cauza crengilor uscate ale copacilor care le pot avaria autoturismele. Un cititor ne-a trimis o sesizare, precum și răspunsul primit de la SGU privind (ne)rezolvarea acestei probleme.

Sesizarea cititorului:

”SGU este firma desemnata de primarie pt toaletarea copacilor (printre altele), care, bineinteles, primeste si o suma frumoasa pt asta. Pe degeaba. Ca treaba nu si-o fac.

Tot fac sesizari de ceva vreme in legatura cu taierea crengilor uscate de pe Republicii -zona Mega Image - statia 8 Martie, sensul de mers spre nord.

Poate ati observat zecile de crengi uscate, crengi mari de 5kg+ ce stau deasupra masinilor de ani buni. Care au inceput sa cada dupa ultima luna de ploi.

Citește și Zeci de locatari din cartierul Ploiești Nord, supărați că sunt ”vânați” de polițiștii de la rutieră

SGU s-a spalat pe maini, ca nu e vina lor, ca e vina celor care au lucrat la linia de tramvai (de parca aia primesc banii de la primarie pt toaletare) ca nu pot face nimic, ca au pus anunt si nu s-au mutat masinile (FALS, stau in zona, am masina parcata acolo, nu a fost niciodata un anunt !).

In fine, solutii sunt daca se vrea, banala scara poate? Unul tine creanga unul taie creanga...dar nu se vrea. Se pare ca trebuie sa ii invete cineva pe..profesionistii astia.

V-am atasat mizeria de raspuns primita de la SGU. Va rog sa publicati un articol despre cum nu vor cei de la SGU sa-si faca treaba. Iar pt ca le-am spus ca nu-i duce capul si ca in 6 ani nu au vazut aceste crengi....am si o remarca legata de limbaj. Amuzant? Mie mi se pare chiar ca m-am abtinut”.

Răspunsul primit de la SGU Ploiești:

15439-16.07.2018-page-001.jpg

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg