97fabdf5-54f9-40af-8c1a-af77d21fc7ce.jpg

Sunt români minunați care ne dau speranța că nu suntem o națiune pierdută. Sunt și familii de melteni care, dacă sunt majoritare, ne cam întunecă orizontul.

Un exemplu de familie de melteni, surprinsă în Grădina Zoologică din Galați, pădurea Gârboavele, este genul care îți ridică mari semne de întrebare în privința viitorului României.

Dacă proporția înclină în favoarea unor astfel de români, atunci nu prea mai avem multe șanse să dvenim un popor de oameni civilizați.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Concret, în imaginile surprinse și postate pe facebook de Zamfir Nicușor, părinții a trei copii admiră impasibili comportamentul odraslelor. Nu au nicio reacție atunci când micuții lovesc vietățile cu picioarele, părâdu-le ceva firesc.

Copiii nu au nicio vină în astfel de cazuri, aceasta aparținând în exclusivitate părinților. Din păcate, copiii vor crește într-un asemnea mediu, fiind puțin probabil ca școala sau societatea să-i ma poată educa. La rândul lor vor avea copii, iar România va avea un viitor sumbru...


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.