31pensionari-.jpg

Chiar dacă abia a crescut punctul de pensie la 1.100 de lei, ministrul Muncii anunță noi majorări de venituri pentru pensionari.

"În primăvara anului viitor, pensiile vor crește din nou. Punctul de pensie va urca la 1.250, de la 1.100 cât e acum, de la 1 iulie. Vor urma și o serii de corecții.

Se va pune armata, masteratul și facultatea care a fost făcută la cursuri de zi, precum și doctoratul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ministerul Muncii nu poate să lucreze pe pensiile militarilor și polițiștilor, care sunt pensii speciale.

Acestea sunt în grija MAPN și MAI, care au în subordine casele de pensiile ale militarilor și polițiștilor.

Aceștia au pensii decente și vom face ca și ceilalți pensionari să aibă pensii decente.", a spus Lia Olguța Vasilescu la un post TV de știri.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.