Elev-620x330.jpg

Un ploieștean de 32 de ani a murit într-un groaznic accident rutier. Acesta era elev în ultimul an la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene Traian Vuia din Buzău.

Comăneci Robert George se afla la volanul unei mașini cu volan pe dreapta, când a pierdut controlul volanului și a intrat într-un pom de pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 20:00, pe DJ 220, în apropierea unității militare unde învățau cei patru elevi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai probabil, șoferul se grăbea să ajungă la timp la unitate.

Citește cum s-a produs accidentul ș starea victimelor AICI

În urma impactului, șoferul a murit, iar ceilalți trei colegi care se aflau în mașină au suferit răni grave, fiind internați la spitalul județean din Buzău.

Tânărul era necăsătorit și nu avea copii.

sursa foto: reporterbuzoian.ro

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.