Elev-620x330.jpg

Un ploieștean de 32 de ani a murit într-un groaznic accident rutier. Acesta era elev în ultimul an la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene Traian Vuia din Buzău.

Comăneci Robert George se afla la volanul unei mașini cu volan pe dreapta, când a pierdut controlul volanului și a intrat într-un pom de pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 20:00, pe DJ 220, în apropierea unității militare unde învățau cei patru elevi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai probabil, șoferul se grăbea să ajungă la timp la unitate.

Citește cum s-a produs accidentul ș starea victimelor AICI

În urma impactului, șoferul a murit, iar ceilalți trei colegi care se aflau în mașină au suferit răni grave, fiind internați la spitalul județean din Buzău.

Tânărul era necăsătorit și nu avea copii.

sursa foto: reporterbuzoian.ro

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Bărbat de 85 de ani, lovit de mașină în Ploiești

Traficul rutier pe Strada Mărășești din Ploiești s-a desfășurat cu dificultate pentru scurt timp în această dimineață, după o traversare neregulamentară soldată cu rănirea unei persoane. Potrivit...

Național
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Cutremul de 3,8 grade Richter în zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 3,8 s-a produs, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Buzău. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, sâmbătă dimineaţă, la ora 5.05, s-a detectat...

Auto-moto
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident cu victime pe DN1 la Florești

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane s-a petrecut în această seară pe DN1. Potrivit primelor informații oferite de IJP Prahova, accidentul a avut loc la intersecția cu drumul...