Elev-620x330.jpg

Un ploieștean de 32 de ani a murit într-un groaznic accident rutier. Acesta era elev în ultimul an la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene Traian Vuia din Buzău.

Comăneci Robert George se afla la volanul unei mașini cu volan pe dreapta, când a pierdut controlul volanului și a intrat într-un pom de pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 20:00, pe DJ 220, în apropierea unității militare unde învățau cei patru elevi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai probabil, șoferul se grăbea să ajungă la timp la unitate.

Citește cum s-a produs accidentul ș starea victimelor AICI

În urma impactului, șoferul a murit, iar ceilalți trei colegi care se aflau în mașină au suferit răni grave, fiind internați la spitalul județean din Buzău.

Tânărul era necăsătorit și nu avea copii.

sursa foto: reporterbuzoian.ro

 


Auto-moto
  • Marți, 17 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Cum s-a produs accidentul mortal de pe DJ102B

Un bărbat în vârstă de 81 de ani, pasager pe locul din dreapta, a murit marți dimineață într-un accident rutier pe DJ102B, după ce o femeie șoferiță a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de...

Auto-moto
  • Marți, 17 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Accident mortal în Prahova, pe DJ 102

Accidentul s-a produs pe DJ 102, la Posești. Un bărbat în vârstă de 81 de ani și-a pierdut viața. Din primele cercetări ale polițiștilor, autoturismul implicat în accident era condus de o femeie în...