73921-OEBBK0-41222_7da77 (1).png

Observatorulph.ro a lansat provocarea verii pentru copii şi părinţi. Am inaugurat secţiunea Jurnal de Vacanţă, locul dedicat copiilor talentaţi, care demonstrează că accesul la gadgeturi şi noile tehnologii nu este doar un instrument de tortură pentru părinţi ci un tip de educaţie.

Primul care a răspuns provocării noastre este Rareș, un copil de 12 ani, care a dezvoltat o pasiune din editare video. Acesta s-a filmat plimbându-se cu hoverboard-ul prin parc, a montat imaginile și a ieșit ce puteți vedea AICI.

Trimite-ne pe adresa redacției (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau pe pagina de Facebook (facebook.com/ObservatorulPrahovean) poze, filmări sau orice alte creaţii care dovedesc că micuţul/micuţa ta ştie să folosească tehnologia în scop educativ iar noi le vom face cunoscute!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a fi publicat, conținutul trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie realizat de copii cu vârste sub 14 ani, să demonstreze faptul că un gadget te poate implica în activități în aer liber (filmări, fotografii realizate cu telefonul mobil, camera, tableta), să arate că gadgeturile sunt educative și că te pot ajuta să descoperi lucruri noi.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.