73921-OEBBK0-41222_7da77 (1).png

Observatorulph.ro a lansat provocarea verii pentru copii şi părinţi. Am inaugurat secţiunea Jurnal de Vacanţă, locul dedicat copiilor talentaţi, care demonstrează că accesul la gadgeturi şi noile tehnologii nu este doar un instrument de tortură pentru părinţi ci un tip de educaţie.

Primul care a răspuns provocării noastre este Rareș, un copil de 12 ani, care a dezvoltat o pasiune din editare video. Acesta s-a filmat plimbându-se cu hoverboard-ul prin parc, a montat imaginile și a ieșit ce puteți vedea AICI.

Trimite-ne pe adresa redacției (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau pe pagina de Facebook (facebook.com/ObservatorulPrahovean) poze, filmări sau orice alte creaţii care dovedesc că micuţul/micuţa ta ştie să folosească tehnologia în scop educativ iar noi le vom face cunoscute!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a fi publicat, conținutul trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie realizat de copii cu vârste sub 14 ani, să demonstreze faptul că un gadget te poate implica în activități în aer liber (filmări, fotografii realizate cu telefonul mobil, camera, tableta), să arate că gadgeturile sunt educative și că te pot ajuta să descoperi lucruri noi.


Internațional
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Panică la bordul unui avion Ryanair - VIDEO

Cel puțin 33 de pasageri ai unui zbor Ryanair din Dublin, Irlanda, spre Zadar, Croația, au fost spitalizați, după ce s-au simțit rău și au avut sângerări din urechi, din cauza unei depresurizări a cabinei. „A...

IT&C
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cum cauți o postare veche pe Facebook - VIDEO

  Dacă ești activ pe Facebook și la un moment dat vrei să cauți o postare veche, echipa de ingineri a lui Zuckerberg s-a gândit la un mecanism la care poți apela, atât de pe mobil, cât și de pe...