fbpx

73921-OEBBK0-41222_7da77 (1).png

Observatorulph.ro a lansat provocarea verii pentru copii şi părinţi. Am inaugurat secţiunea Jurnal de Vacanţă, locul dedicat copiilor talentaţi, care demonstrează că accesul la gadgeturi şi noile tehnologii nu este doar un instrument de tortură pentru părinţi ci un tip de educaţie.

Primul care a răspuns provocării noastre este Rareș, un copil de 12 ani, care a dezvoltat o pasiune din editare video. Acesta s-a filmat plimbându-se cu hoverboard-ul prin parc, a montat imaginile și a ieșit ce puteți vedea AICI.

Trimite-ne pe adresa redacției (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau pe pagina de Facebook (facebook.com/ObservatorulPrahovean) poze, filmări sau orice alte creaţii care dovedesc că micuţul/micuţa ta ştie să folosească tehnologia în scop educativ iar noi le vom face cunoscute!

Pentru a fi publicat, conținutul trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie realizat de copii cu vârste sub 14 ani, să demonstreze faptul că un gadget te poate implica în activități în aer liber (filmări, fotografii realizate cu telefonul mobil, camera, tableta), să arate că gadgeturile sunt educative și că te pot ajuta să descoperi lucruri noi.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro