1-accident-spectaculos-un-tanar-a-pierdut-controlul-volanului-si-s-a-rasturnat-cu-masina.jpg

Din cauza ploilor abundente, în Prahova au avut loc în ultimele 12 ore mai multe accidente rutiere.

Astfel, în jurul orei 21:00, pe DN 1, la Comarnic, o mașină s-a răsturnat pe plafon, pe trotuar. Din fericire, pasagerii și șoferii au reușit să iasă teferi din mașină.

Trafic blocat la ieșire din DN 1, spre Ploiești, în Bărcănești, dar și în sens opus

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot pe DN 1, dar la Bărcănești, sensul de mers către București, la ora 3 dimineața, un autoturism a intrat într-un gard şi a avariat şi o țeavă de gaze. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Citește și Zeci de gospodării inundate în Prahova. FOTO

Ambele accidente s-au produs din cauza acvaplanării, polițiștii sfătuind șoferii să circule cu viteză redusă pe timp de ploaie.

Mai multe tamponări au avut locîn diverse localități din județ din aceeași cauză.

foto cu caracter ilustrativ

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 14 Noiembrie 2018
  • De Andra Ilie

Femeie lovită de mașină pe DN 1, la Potigrafu

Miercuri după-amiază, pe DN 1, la Potigrafu, s-a produs un accident rutier. Potrivit primelor informații, o femeie de aproximativ 40 de ani a fost lovită în plin de o mașină care circula pe sensul...

Auto-moto
  • Miercuri, 14 Noiembrie 2018
  • De Andra Ilie

Accident mortal provocat de un preot beat

Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat noaptea trecută un accident soldat cu moartea unei femei și rănirea gravă a alteia. Accidentul s-a produs într-un sat din Suceava, la...