img (3).jpg

Ieri s-au afișat rezultatele admiterii la liceu pentru sesiunea iunie-iulie 2018. În Prahova, la specializările cele mai căutate ale principalelor colegii naționale ultima medie de admitere este peste 9.

Bătaia pe locuri a fost mare, însă cei care n-au prins un loc la liceul dorit încă mai au o șansă. Asta deoarece, în momentul de față încă există 423 de locuri disponibile la alte instituții de învățământ din Prahova.

Potrivit site-ului edu.ro, cele mai multe locuri libere rămase după anunțarea rezultatelor admiterii 2018 la liceu sunt la specializarea Industrie Textilă și Pielărie, profilul Tehnic al LICEUL TEHNOLOGIC "ANGHEL SALIGNY", MUNICIPIUL PLOIEȘTI, unde sunt disponibile 26 de locuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La clasa de Mecanică a Liceului Tehnologic ”1 Mai” Ploiești sunt disponibile 24 de locuri iar la clasa de industrie alimentară a Liceului Agricol Bărcănești tot 24 de locuri.

De asemenea, cei care locuiesc pe Valea Prahovei, pot alege clasa de turism și alimentație a Colegiului ”Ion Kalinderu” din Bușteni, unde sunt disponibile 23 de locuri.

Vezi AICI lista cu locurile libere la liceu în Prahova.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.