img (3).jpg

Ieri s-au afișat rezultatele admiterii la liceu pentru sesiunea iunie-iulie 2018. În Prahova, la specializările cele mai căutate ale principalelor colegii naționale ultima medie de admitere este peste 9.

Bătaia pe locuri a fost mare, însă cei care n-au prins un loc la liceul dorit încă mai au o șansă. Asta deoarece, în momentul de față încă există 423 de locuri disponibile la alte instituții de învățământ din Prahova.

Potrivit site-ului edu.ro, cele mai multe locuri libere rămase după anunțarea rezultatelor admiterii 2018 la liceu sunt la specializarea Industrie Textilă și Pielărie, profilul Tehnic al LICEUL TEHNOLOGIC "ANGHEL SALIGNY", MUNICIPIUL PLOIEȘTI, unde sunt disponibile 26 de locuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La clasa de Mecanică a Liceului Tehnologic ”1 Mai” Ploiești sunt disponibile 24 de locuri iar la clasa de industrie alimentară a Liceului Agricol Bărcănești tot 24 de locuri.

De asemenea, cei care locuiesc pe Valea Prahovei, pot alege clasa de turism și alimentație a Colegiului ”Ion Kalinderu” din Bușteni, unde sunt disponibile 23 de locuri.

Vezi AICI lista cu locurile libere la liceu în Prahova.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Social
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Comunicat Hidro Prahova privind oprirea apei în Câmpina

HIDRO PRAHOVA anunță că va opri apa în municipiul Câmpina, marți, 17 iulie, pentru lucrări de mentenanță. Sucursala Câmpina a societății HIDRO PRAHOVA SA anunță sistarea furnizării apei potabile în...

Eveniment
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Aglomerație pe DN1, la Bușteni și la Azuga

Traficul rutier s-a aglomerat iar pe DN1, de data aceasta pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei, la Bușteni și Azuga, unde se circulă în coloană, potrivit Inspectoratului Județean de Poliției...

Social
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Observatorul Prahovean

A murit un cunoscut medic din Prahova

Un om deosebit, un medic prețuit și îndrăgit de pacienții săi, un mare iubitor al sportului, un prieten tonic și plin de energie, cu un extraordinar simț al umorului. Așa va rămâne dr. Dan Bohâlțea în...