fbpx

img (3).jpg

Ieri s-au afișat rezultatele admiterii la liceu pentru sesiunea iunie-iulie 2018. În Prahova, la specializările cele mai căutate ale principalelor colegii naționale ultima medie de admitere este peste 9.

Bătaia pe locuri a fost mare, însă cei care n-au prins un loc la liceul dorit încă mai au o șansă. Asta deoarece, în momentul de față încă există 423 de locuri disponibile la alte instituții de învățământ din Prahova.

Potrivit site-ului edu.ro, cele mai multe locuri libere rămase după anunțarea rezultatelor admiterii 2018 la liceu sunt la specializarea Industrie Textilă și Pielărie, profilul Tehnic al LICEUL TEHNOLOGIC "ANGHEL SALIGNY", MUNICIPIUL PLOIEȘTI, unde sunt disponibile 26 de locuri.

La clasa de Mecanică a Liceului Tehnologic ”1 Mai” Ploiești sunt disponibile 24 de locuri iar la clasa de industrie alimentară a Liceului Agricol Bărcănești tot 24 de locuri.

De asemenea, cei care locuiesc pe Valea Prahovei, pot alege clasa de turism și alimentație a Colegiului ”Ion Kalinderu” din Bușteni, unde sunt disponibile 23 de locuri.

Vezi AICI lista cu locurile libere la liceu în Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Monden
  • Sâmbătă, 16 Februarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Cupidonul dă tonul, pe 99.2

Radio Prahova se pregăteşte de primăvară: ascultăm, ne distrăm, iubim şi câştigăm! Din februarie, îndrăgostiții fac legea pe cea mai iubită frecvență din județ! În fiecare zi la “Morning Glory”, te...

Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Razie a Poliției Rutiere în Prahova. FOTO

Polițiștii din Câmpina și din cadrul posturilor arondate au acționat în cursul nopții trecute pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Polițiștii au acționat în intervalul orar 22 -...