fbpx

Screenshot_4.jpg

O bază sportivă din Ploiești zace în paragină de peste 10 ani, când a fost dată în folosință gratuită de către Guvern Federației de Judo. Potrivit Știrile TVR, baza sportivă de pe Strada Latină este ținută sub lacăt de 11 ani. Între timp, pentru că nimeni nu i-a trecut pragul și nimeni nu s-a ocupat de întreținerea ei, a ajuns o ruină.

În 2007, Federația Română de Judo a intrat gratuit în posesia unei baze sportive de 2600 de metri pătrați aflată pe strada Latină din Ploiești.

Alcătuită dintr-un teren de handbal cu o tribună de 1500 de locuri și dintr-o clădire cu spații de antrenament, baza a trecut în posesia Federației de Judo pe 11 aprilie 2007, pentru 49 de ani, prin HG 356 semnată de premierul Tăriceanu, șeful MTS Octavian Bellu și ministrul Economiei Varujan Vosganian.

Conform înțelegerii, federația se angaja să amenajeze patru obiective, printre care un minihotel și un teren acoperit, dotat cu nocturnă.

"A fost o bază mai veche sportivă în care noi am încercat să construim o sală de sport pentru judo. Din păcate, de-a lungul timpului n-am avut susținere nici la nivelul Ministerului Tineretului și Sportului. Noi ar fi trebui să primim niște bani suplimentari la bugetul federației, ca noi la rândul nostru să-i investim acolo. Vă dați seama că nu s-a putut așa ceva", a explicat pentru Știrile TVR Florin Bercean, vicepreședintele Federației Naționale de Judo.

Citește continuarea pe Știrile TVR

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg