rezultate_evaluare_nationala_2018_arad_57653900.jpg

Rezultate Evaluare Națională 2018. Dacă 14 elevi au obținut media generală 10 la evaluarea națională în Prahova, la polul opus sunt 665 de absolvenți de gimnaziu, a căror medie este mai mică decât nota 5.

În total, la examen s-au înscris în Prahova 5.154 de elevi, dar 166 dintre ei nu s-au prezentat la probele de limba română, respectiv matematică.

Citește și S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională 2018 în Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

665 de elevi au obținut medii sub 5, iar peste 50 de elevi au avut medii sub 3.

Citește Ei sunt elevii cu 10 pe linie din Prahova

Cea mai mică medie, de 1,20, a fost obținută de un elev al școlii gimnaziale din Ceptura.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.