scoala-festivitate.jpg

Atmosferă emoționantă la sfârșitul anului școlar 2017 - 2018. În mai multe unități de învățământ din Prahova, astăzi, au avut loc festivitățile de sfârșit de an școlar. 

Emoții și aglomerația a fost și la Școala Sf. Vineri din Ploiești, unde câteva sute de preșcolari și elevi ai claselor I-IV au participat la festivitățile prilejuite de închiderea anului școlar 2017 - 2018. La evenimentul care a început încă de la primele ore emoții au avut inclusiv părinții.

Și, chiar dacă anul acesta, vedete nu au mai fost coronițele, acordate pentru premiul I, diplomele care au atestat rezultatele școlare au fost la fel de apreciate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot astăzi după-amiază, la Școala Sf. Vineri vor avea loc festivitățile de închidere a anului școlar pentru clasele V-VIII.

Trebuie precizat faptul că ultima zi de școală, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației, este 15 iunie, însă în unele unități de învățământ situația școlară a fost încheiată cu mult mai devreme, având în vedere că în această perioadă unele unități de învățământ au fost transformate în centre de corectare a lucrărilor de la Evaluarea Națională pentru absolvenții de clasa a VIII-a.

scoala-festivitate.jpg

db37472a-a1f1-4dff-b80d-bdffc7394a9c.jpg

festivitati.jpg


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...