scoala-festivitate.jpg

Atmosferă emoționantă la sfârșitul anului școlar 2017 - 2018. În mai multe unități de învățământ din Prahova, astăzi, au avut loc festivitățile de sfârșit de an școlar. 

Emoții și aglomerația a fost și la Școala Sf. Vineri din Ploiești, unde câteva sute de preșcolari și elevi ai claselor I-IV au participat la festivitățile prilejuite de închiderea anului școlar 2017 - 2018. La evenimentul care a început încă de la primele ore emoții au avut inclusiv părinții.

Și, chiar dacă anul acesta, vedete nu au mai fost coronițele, acordate pentru premiul I, diplomele care au atestat rezultatele școlare au fost la fel de apreciate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot astăzi după-amiază, la Școala Sf. Vineri vor avea loc festivitățile de închidere a anului școlar pentru clasele V-VIII.

Trebuie precizat faptul că ultima zi de școală, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației, este 15 iunie, însă în unele unități de învățământ situația școlară a fost încheiată cu mult mai devreme, având în vedere că în această perioadă unele unități de învățământ au fost transformate în centre de corectare a lucrărilor de la Evaluarea Națională pentru absolvenții de clasa a VIII-a.

scoala-festivitate.jpg

db37472a-a1f1-4dff-b80d-bdffc7394a9c.jpg

festivitati.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.