scoala-festivitate.jpg

Atmosferă emoționantă la sfârșitul anului școlar 2017 - 2018. În mai multe unități de învățământ din Prahova, astăzi, au avut loc festivitățile de sfârșit de an școlar. 

Emoții și aglomerația a fost și la Școala Sf. Vineri din Ploiești, unde câteva sute de preșcolari și elevi ai claselor I-IV au participat la festivitățile prilejuite de închiderea anului școlar 2017 - 2018. La evenimentul care a început încă de la primele ore emoții au avut inclusiv părinții.

Și, chiar dacă anul acesta, vedete nu au mai fost coronițele, acordate pentru premiul I, diplomele care au atestat rezultatele școlare au fost la fel de apreciate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot astăzi după-amiază, la Școala Sf. Vineri vor avea loc festivitățile de închidere a anului școlar pentru clasele V-VIII.

Trebuie precizat faptul că ultima zi de școală, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației, este 15 iunie, însă în unele unități de învățământ situația școlară a fost încheiată cu mult mai devreme, având în vedere că în această perioadă unele unități de învățământ au fost transformate în centre de corectare a lucrărilor de la Evaluarea Națională pentru absolvenții de clasa a VIII-a.

scoala-festivitate.jpg

db37472a-a1f1-4dff-b80d-bdffc7394a9c.jpg

festivitati.jpg


Viața Prahovei
  • Duminică, 17 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Un autoturism a luat foc în orașul Băicoi

Pompierii militari au fost solicitați să intervină duminică după-amiază după ce un autoturism a luat foc în localitatea Băicoi. Potrivit ISU Prahova, la această oră (18.40) două echipaje de pompieri...

Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Razie în Oborul Ploiești - FOTO

Oborul din Ploiești se află sâmbătă în vizorul polițiștilor care au demarat o acțiune de prevenire și combatere a ilegalităților în domeniul comerțului. Astfel, la această oră, polițiști din cadrul Serviciului de...