20180611_193215 (1).jpg

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut, aseară, în zona Jianu din Ploiești,în apropeirea secției 4 de Poliție.

Un șofer s-a dezbrăcat de la brâu în jos, în mașina parcată în apropierea locului de joacă.

Șocați de scenă, părinții care însoțeau copiii la joacă, au sunat la 112.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Scandal în Parcul Jianu din Ploiești pentru că mai mulți copii se jucau cu mingea. Primăria Ploiești trimite micuții pe terenurile de sport la Parcul Municipal Vest!

La fața locului au ajuns echipaje ale poliției și ambulanței, care, după aproape două ore de ”negocieri” cu bărbatul respectiv, au reușit să-l ”extragă” din mașină.

Acesta a fost sancționat cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Un ploieștean ne-a trimis imagini de la locul incidentului.

20180611_193215 (1).jpg

20180611_193308 (1).jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Strada Pompelor din Ploiești are nevoie de... pompe

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați...

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...