20180611_193215 (1).jpg

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut, aseară, în zona Jianu din Ploiești,în apropeirea secției 4 de Poliție.

Un șofer s-a dezbrăcat de la brâu în jos, în mașina parcată în apropierea locului de joacă.

Șocați de scenă, părinții care însoțeau copiii la joacă, au sunat la 112.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Scandal în Parcul Jianu din Ploiești pentru că mai mulți copii se jucau cu mingea. Primăria Ploiești trimite micuții pe terenurile de sport la Parcul Municipal Vest!

La fața locului au ajuns echipaje ale poliției și ambulanței, care, după aproape două ore de ”negocieri” cu bărbatul respectiv, au reușit să-l ”extragă” din mașină.

Acesta a fost sancționat cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Un ploieștean ne-a trimis imagini de la locul incidentului.

20180611_193215 (1).jpg

20180611_193308 (1).jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...