- Publicitate -

Încep înscrierile în prima clasă în sistem dual susținută de Adient Trim Ploiești, la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny”

Data:

ADIENT Ploiesti 7.jpg

În data de 15 iunie a.c. debutează înscrierile în prima clasă în sistem dual creată în cadrul Liceului Tehnologic “Anghel Saligny”, cu sprijinul Adient Trim Ploiesti, lider mondial specializat în tapiţerii auto premium și unul dintre primii inițiatori ai învăţământului dual în România. La înscrieri, care se pot face până în data de 19 iunie, sunt așteptați elevii absolvenți ai ciclului gimnazial. Clasa, a cărei programă este dedicată industriei textile şi pielărie, are disponibile 20 de locuri.

- Publicitate -

Elevii care se vor înscrie în această clasă vor primi, la absolvirea celor trei ani de studiu, calificarea de confecționer produse textile. Pe lângă aceasta, ei vor beneficia de stagii de practică în cadrul fabricii de tapițerii auto Adient, aflată în Parcul Industrial Ploiesti, sub îndrumarea angajaților seniori din echipa acesteia. În plus, vor primi burse lunare în valoare de 400 lei și vor avea garanția unui loc de muncă sigur, prin posibilitatea de a face parte din marea familie Adient Trim Ploiești, după absolvire.

Pentru informații suplimentare, elevii sunt așteptați, împreună cu părinții lor, la sediul Liceului Tehnologic “Anghel Saligny” din Ploiești, Str. Mihai Bravu 249. Detalii pot fi primite și apelând la numărul de telefon 0372.447.901.

O formă de educație relativ nouă în România, învățământul dual reprezintă șansa specializării în meserii față de care cererea de forță de muncă din partea angajatorilor este foarte mare, în România. Elevii și părinții care își doresc de la copiii lor să aibă satisfacția unui loc de muncă sigur și ocazia perfecționării profesionale într-o companie recunoscută la nivel mondial, în continua expansiune și în pas cu tehnologiile inovatoare disponibile în plan international, au ocazia îndeplinirii acestui vis datorită clasei duale create în cadrul parteneriatului Adient – Liceului Tehnologic <<Anghel Saligny>>”, spune Costin Trîmbiţaşu, Plant manager ADIENT TRIM Ploieşti.

Este util de precizat ca absolvenţii învăţământului obligatoriu care întrerup studiile pot fi cuprinşi, până

- Publicitate -

la împlinirea vârstei de 26 de ani, într-un program de pregătire profesională prin învățământ dual, în vederea dobândirii unei calificări profesionale, astfel încât și aceștia pot beneficia de cursurile clasei inițiate de Adient Trim Ploiesti.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De 15 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini.

ADIENT TRIM Ploieşti are în prezent peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

- Publicitate -

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

Despre ADIENT:

ADIENT este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 75.000 de angajaţi în 230 de fabrici localizate în 33 ţări din întreaga lume, producem şi livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule şi toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilităţile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare şi design, să îl urmărim pe întreg procesul, pâna la proiectare şi fabricare –munca noastră se regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

- Publicitate -

(P)

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Accident în Comarnic. Este al doilea eveniment rutier produs pe DN1, joi seara

Cel de al doilea accident s-a în Comarnic, primul...

Oradea a avut, doar în 2023, investiții din fonduri europene de 918 milioane lei. Ploieștiul…?

Numai în anul 2023 Municipiul Oradea a finalizat investiții...

Accident pe DN1, în zona Azuga. Șoferii autoturismelor implicate sunt asistați medical

Evenimentul rutier s-a produs joi, după ora 17, la...
- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Întreruperi de energie electrică în Prahova în perioada 22-26 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Campioană a Ploieștiului, umilită de șeful CSM, consilier personal al primarului Volosevici

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Mihai Nicolae au...

Arhitectul Răzvan Enescu: ”Andrei Volosevici ne-a mințit în 2020”

Arhitectul Răzvan Enescu, a acordat un interviu lui Bogdan...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -