fbpx

lume-multa-biserici-rusalii.jpg

Poliția Română a lansat un set de recomandări pentru perioada sărbătorilor de Rusalii, în vederea prevenirii unor evenimente nedorite. 

Polițiștii vor fi în dispozitiv pentru menținerea ordinii publice. În același timp, cu toții trebuie să îi respectăm pe cei din jur, precizează IGPR, având în vedere că Rusaliile vor aduce aglomerație în special în zona bisericilor.

„Nu vă înghesuiți când vă închinați la sfintele icoane, când cumpărați candele/lumânări sau atunci când ascultați slujba. Dacă sunteți împins la aceste procesiuni, nu ripostați agresiv, însă verificați imediat locul unde țineți banii sau telefonul mobil. Nu uitați că furturile din buzunare și genți se comit în special în locurile aglomerate”, sunt doar câteva dintre sfaturile polițiștilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Evitați, pe cât posibil, să circulați cu autoturismul în zona de desfășurare a procesiunilor religioase. Dacă, totuși, treceți cu mașina pe lângă grupurile de credincioși, reduceți viteza și evitați manifestările care pun în pericol siguranța lor ori a celorlalți participanți la trafic”, se mai arată în comunicatul IGPR, care îi roagă pe părinți să nu-și lase nesupravegheați copiii.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg