lume-multa-biserici-rusalii.jpg

Poliția Română a lansat un set de recomandări pentru perioada sărbătorilor de Rusalii, în vederea prevenirii unor evenimente nedorite. 

Polițiștii vor fi în dispozitiv pentru menținerea ordinii publice. În același timp, cu toții trebuie să îi respectăm pe cei din jur, precizează IGPR, având în vedere că Rusaliile vor aduce aglomerație în special în zona bisericilor.

„Nu vă înghesuiți când vă închinați la sfintele icoane, când cumpărați candele/lumânări sau atunci când ascultați slujba. Dacă sunteți împins la aceste procesiuni, nu ripostați agresiv, însă verificați imediat locul unde țineți banii sau telefonul mobil. Nu uitați că furturile din buzunare și genți se comit în special în locurile aglomerate”, sunt doar câteva dintre sfaturile polițiștilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Evitați, pe cât posibil, să circulați cu autoturismul în zona de desfășurare a procesiunilor religioase. Dacă, totuși, treceți cu mașina pe lângă grupurile de credincioși, reduceți viteza și evitați manifestările care pun în pericol siguranța lor ori a celorlalți participanți la trafic”, se mai arată în comunicatul IGPR, care îi roagă pe părinți să nu-și lase nesupravegheați copiii.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.