admitere-liceu.jpg

Elevii de clasa a VIII-a încep pe 11 iunie examenele Evaluării Naționale, iar pe 9 iulie 2018 se va desfășura repartizarea computerizată la liceu. Pentru o mai bună orientare în ceea ce privește media de admitere, iată un top al celor mai bune licee din Ploiești, în funcție de ultima medie de admitere de anul trecut.

Astfel, potrivit unui raport întocmit de Ministerul Educației, cele mai bune licee și specializări din Ploiești în funcție de ultima media de admitere la examenul din 2017 sunt următoarele:

Colegiul Mihai Viteazu Ploiești - profilul real - specializarea matematică informatică - ultima media 9.74;
Colegiul Mihai Viteazu Ploiești - profilul real - specializarea matematică informatică - ultima medie 9.59; (cea de-a doua clasă)
Colegiul Alexandru Ioan Cuza Ploiești - profilul real - specializarea matematică informatică - ultima medie 9,58;
Colegiul Mihai Viteazu Ploiești - profilul real - specializarea științe ale naturii - ultima medie 9,51;
Colegiul Alexandru Ioan Cuza Ploiești - profilul real - specializarea matematică informatică - ultima medie 9,48;
Colegiul Ion Luca Caragiale Ploiești - profilul real - specializarea matematică informatică - ultima medie 9,37;
Colegiul Mihai Viteazu Ploiești - profilul real - specializarea științe ale naturii - ultima medie 9,29;
Colegiul Ion Luca Caragiale Ploiești - profilul real - specializarea matematică-informatică - ultima medie 9,26;
Colegiul Alexandru Ioan Cuza Ploiești - profilul real - specializarea științe ale naturii - ultima medie 9,23;
Colegiul Ion Luca Caragiale Ploiești - profilul real - specializarea științe ale naturii - ultima medie 9,15

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vezi TOPUL COMPLET AICI


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Strada Pompelor din Ploiești are nevoie de... pompe

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați...

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...