IMG_1373.JPG

După ce o cititoare ne-a trimis imagini cu un iepuraș mort în vitrina magazinului de animale de companie AniMax, din incinta mall-ului Afi Ploiești, inspectorii sanitari veterinari au demarat un control.

Astfel, o echipă de inspectori ai DSV Prahova s-a deplasat la magazin, de unde au ridicat cadavrul iepurelui respectiv, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Citește și Imagine macabră în magazinul AniMax din mall-ul Afi Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În funcție de rezultatul analizelor de laborator, inspectorii vor decide dacă reprezentanții magazinului pot fi trași la răspundere pentru acest incident.

FOTO Document Adresa transmisă redacției observatorulph.ro de conducerea DSV Prahova

Scan0504-page-001.jpg

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.