Buruieni policlinica praga

Săptămâna trecută Observatorulph.ro publica sesizarea unui ploieștean nemulțumit de buruienile crescute în exces în parcul de copii de lângă Policlinica Praga.

”Și ne mai întrebăm de ce ne-au invadat căpușele?! Păi, dacă angajații de la spații verzi, care probabil că au în administrare parcurile, și-ar face datoria și ar tunde buruienile crescute ca în junglă, cu siguranță că nici căpușele nu și-ar mai face veacul prin iarbă”, a fost comentariul trimis de Mihai, cititorul care a reclamat neglijența echipelor SGU.

Astăzi, compania ne-a răspuns solicitării susținând că a defrișat vegetația crescută ca în junglă în parcul respectiv. Reprezentanții SGU susțin că lucrările de cosit se desfășoară după un grafic prestabilit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”În conformitate cu informațiile furnizate de serviciul de profil, în zona menționată de dvs. a fost îndepărtată vegetația crescută în exces;

Lucrările de cosit iarbă, derulate pe spațiile verzi de pe domeniul public, administrate de societatea noastră, se desfășoară potrivit unui grafic prestabilit, în scopul de a asigura o coerență acestei activități. În mod similar, toate solicitările, din partea asociațiilor de proprietari, privind serviciile prestate de SGU Ploiești SRL, pe domeniul public (perimetre verzi), sunt derulate în ordinea cronologică a depunerii solicitărilor.”, se arată în răspunsul SGU Ploiești.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...