Rosal.jpg

Potrivit unui comunicat de presă emis de Rosal Ploiești, până la finalizarea dosarului 1154/281/2018, aflat pe rolul Tribunalului Prahova, compania va executa în continuare operațiunile de ridicare a deșeurilor din camerele de precolectare de la blocurile turn din oraș.

”COMUNICAT DE PRESĂ

Urmare a Hotărârii Civile nr. 1171/2018 din data de 07.07.2018 emisă de Tribunalul Prahova vă informăm că până la soluționarea dosarului nr. 1154/281/2018 vom executa operațiunile de încărcare și colectare a deșeurilor din camerele de precolectare de la blocurile turn din municipiul Ploiești.”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

COMUNICAT-DE-PRESA-(1).jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.