WhatsApp Image 2018-05-17 at 09.35.51.jpeg

În această dimineață, ANM a emis un cod galben de ploi și grindină pentru zeci de localități din Prahova. Este vorba de zona de nord a județului și de foarte multe localități de pe Valea Prahovei.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis câteva fotografii cu norii negri de furtună văzuți din partea cealaltă a județului, care nu se află sub avertizare meteo.

”Așa se vede cerul spre Ploiești în Albești și Bucov. Zici că vine Apocalipsa :)”, susține cititorul care ne-a trimis imaginile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

WhatsApp Image 2018-05-17 at 10.04.45.jpeg

WhatsApp Image 2018-05-17 at 09.35.02(1).jpeg

WhatsApp Image 2018-05-17 at 09.35.51.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 15 Noiembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Casă distrusă de explozie la Gornet Cuib

O acumulare de gaze a provocat o explozie, care a dus la distrugerea unei case în localitatea prahoveană Gornet Cuib. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, explozia nu a...