fbpx

bac_2014_1_67775800.jpg

Situație revoltătoare în Prahova, la organizarea testării de limbă străină pentru evaluarea națională. Chiar în dimineața examenului, elevii înscriși la proba de limbă engleză nu cunosc ora și nici sala unde o vor susține!

Astăzi are loc examenul de limbă străină pentru evaluarea națională la care sunt înscriși elevii claselor a opta din întreg județul.

Părintele unui elev, înscris la proba de limbă engleză, susținută la Școala Grigore Moisil din Ploiești, ne-a sesizat că listele au fost afișate târziu și au fost întocmite greșit!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Aseară, la ora 23:00, s-au afișat listele cu elevii înscriși, probele urmând să fie date în două tranșe, de la ora 13, respectv ora 14:30. Astăzi, la prânz, am aflat că listele au fost întocmite greșit, nefiind incluși zeci și chiar sute de elevi din tot județul. Mi se pare inadmisibil așa ceva! Stăm în curtea școlii și așteptăm...” a fost mesajul părintelui indignat.

Acesta susține că cei mai afectați sunt elevii care vin din alte localități ale județului și care vor fi nevoiți să-și petreacă întreaga zi în curtea școlii respective pentru a susține proba de limbă engleză.

Contactat de observatorulph.ro, inspectorul școlar general adjunct, Horia Toma, susține că de vină pentru această situație sunt reprezentanții școlilor generale: ”Școlile au avut termen până ieri dimineață să ne trimită listele. Multe au fost greșit întocmite, altele trimise târziu, aseară, la ora 20:00. Facem tot posibilul ca situația să fie rezolvată urgent”.

Acesta are și un mesaj pentru părinți: să-și păstreze calmul pentru că niciun elev nu va pleca astăzi acasă fără să fie examinat.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg