petitie-ratb.jpg

O adresă prin care Ministerul Transporturilor anunța că renunță la Spitalul CF din Ploiești a inflamat spiritele în oraș. Supărați că prin decizia preluării spitalului de către primărie sau Consiliul Județean Prahova pacienții vor avea de suferit, peste 600 de ploieșteni au semnat deja o petiție împotriva acestei decizii.

Intitulată Salvați spitalul CFR Ploiesti, petiția online a generat comentarii negatve la adresa autorităților locale și județene care s-au grăbit să-și manifeste interesul pentru acest spital.

Iată câteva dintre aceste mesaje:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Acest spital este o oaza de sănătate, normalitate si bun simț!”

”Nu sunt de acord cu preluarea Spitalului CF. Ploiesti de catre Primarie sau consiliu judetean”

”Vreau ca acest spital sa rămână așa cum este acum.Guvernantii ăștia de 2 bani sa ia aminte ca omul sfințește locul si sa nu mai distruga tot ce merge bine in țara asta”.

”Am fost tratata cum nu esti tratat în alt spital din Ploiesti. Felicitari întregului colectiv”.

Observatorulph.ro a dezvăluit, în exclusivitate, că Ministerul Transporturilor va renunța la Spitalul CF din Ploiești, urmând să fie preluat de Consiliul Județean Prahova sau de Primăria Ploiești aici: Spitalul CF Ploiești - la un pas să dispară

Tot astăzi, observatorulph.ro a publicat mesajul dur al unei ploieștence pentru politicienii locali Jos "labele" de pe Spitalul General CF !

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png