autocar.png

În ultimii ani exigențele atestării profesionale pentru șoferi au crescut. Numărul mare de accidente a impus standarde severe atât în pregătire, cât și în examinare.

Dacă durata perioadei de pregătire nu poate fi scurtată, nefiind nici legal și nici normal să se întâmple așa, cei de la CCC Admis vin cu soluția scurtării perioadei de așteptare, până la susținerea examenelor de atestare, prin deschiderea unui nou centru si la Bucuresti, acolo unde probele se dau săptâmănal.

În centrul de examinare de la Ploiești, din clădirea UCECOM, examenele sunt programate lunar.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Detalii și contact pe: www.cccadmis.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Scoala-de-soferi-CCC-Admis-Ploiesti-707882242567344/.

(P)


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.