DSC_1799.JPG

Polițiștii din Prahova au efectuat,  ieri, 11 percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda ”accidentul”. Prejudiciul este estimat la aproximativ 200.000 de lei.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat 11 percheziții la persoane bănuite de comiterea mai multor înșelăciuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Descinderile au avut loc în județele Prahova, Brăila, Dâmbovița, Vrancea și Iași, la activități participând și jandarmi.

Vezi și Imagini cu perchezițiile la suspecți de braconaj în Prahova

Din cercetări a rezultat că, în perioada februarie-aprilie 2018, cei în cauză ar fi determinat părțile vătămate să le remită sume de bani, sub pretextul faptului că persoane apropiate ar fi provocat accidente rutiere grave, banii fiind necesari pentru acoperirea unor intervenții medicale de urgență sau pentru unele servicii de procedură judiciară.

Țeapa care circulă pe whatsapp cu voucher de cumpărături în numele Lidl

Astfel, până la acest moment, au fost identificate 13 persoane vătămate, domiciliate în județele Prahova, Arad, Hunedoara, Iași și Timiș, care ar fi înmânat celor implicați sume cuprinse între 5.000 și 50.000 de lei.

De la locațiile unde au fost efectuate percheziții, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile și cartele SIM, bani, arme albe, arme neletale tip airsoft și înscrisuri

10 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

Galerie FOTO Percheziții la escroci:

DSC_1813.JPG

DSC_1804.JPG

DSC_1802.JPG

DSC_1799.JPG

DSC_1785.JPG

DSC_1780.jpg

 


Național
  • Marți, 14 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Aglomerație pe DN1 Ploiești - Brașov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunile montane de pe Valea...